پژوهش محصول‌محور اولویت مرکز تحقیقات امنیت غذایی/ طرح ساخت «کیت تشخیص سرولوژی کرونا» تدوین شد

اسماعیل افار در مصاحبه ای گسترده با آنا توضیح داد.

تیم آژانس خبری منطقه ای آنا – مجتبی آزادین: بانک جهانی می گوید ، برای دستیابی به یک زندگی سالم تر مبتنی بر تأمین مواد غذایی ، دسترسی و پایداری مواد غذایی ، بانک جهانی قصد دارد تا اطمینان حاصل کند که تغذیه مناسب برای همه در دسترس است.

تغذیه فقط بر اساس اندازه مواد غذایی در مرزهای ملی صورت نمی گیرد و شامل تولید و واردات مواد غذایی امروزی نیز می شود. مفهوم دسترسی به مواد غذایی دستیابی جسمی و اقتصادی برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز جامعه است که درآمد ، اشتغال و قیمت و پایداری مواد غذایی تحمل و پایداری ارزشهای غذایی مورد نیاز جامعه است.

امنیت غذایی نه تنها منابع غذایی کافی را تأمین می کند ، بلکه توزیع عادلانه غذا را نیز کنترل می کند تا به همه برسد. به همین دلیل است که سطح پایین امنیت ملی اکنون امنیت غذایی را می طلبد.

در همین راستا ، یک خبرنگار خبرگزاری Na با “اسماعیل مدیر” مدیر مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی ززیزی در شعبه اراک نشست.

آنا: مرکز تحقیقات ایمنی مواد غذایی شعبه اراک چگونه و چرا تأسیس شد؟ تاریخ و دلیل راه اندازی را توضیح دهید.

اسمالفا – اهمیت امنیت غذایی در سیاست های کلان کشور و در واقع تحریم های امنیت ملی ما ، ارتباط بین امنیت غذایی و اقدامات اقتصادی و پیوند مستقیم آن با اقدامات سیاسی و اجتماعی است. فناوری های دفاعی ، نظامی ، نظامی ، فرهنگی ، علمی و ملی ارتباط مستقیمی با سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دارند که در ماده 24 به آن اشاره شده است که شامل کشاورزی و تمرکز بر ماده 7 می باشد. با تأکید بر امنیت غذایی و ایجاد فروشگاه های استراتژیک ، تصمیم گرفته ایم از ظرفیت ، امکانات ، آزمایشگاه ها و اعضای هیات علمی در شعبه اراک و منطقه زبازی دانشگاه آزنا در این راستا استفاده کنیم. برای آینده برنامه ریزی کنید.

ممکن است این کار در اکتبر سال 2016 پس از تأسیس انستیتوی تحقیقات امنیت غذایی در دستور کار قرار گرفت و در بیست و پنجمین جلسه توسط کمیته دائمی شورای تحقیقات دانشگاه ، شورای تحقیقات منطقه ای و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی قیززی تصویب شد.

آنا: مأموریت ها یا مأموریت های انجام شده برای این مرکز چیست و آیا در حال حاضر آنها در انجام مأموریت های خود فعال هستند؟ تاکنون در این مرکز تحقیقاتی چه فعالیتهایی انجام شده است و چه نتیجه و یا نتیجه ای حاصل شده است؟

اسمالفا – این پژوهشکده دارای 16 زمینه تحقیق است: “جلوگیری از تهدیدات امنیت غذایی” ، “توسعه مناظر کشاورزی” ، “مدیریت زمین و مدیریت محیط زیست” ، “تحقیقات و تولید محصولات استراتژیک” ، “کشاورزی و تولید مواد غذایی” تامین فن آوری های جدید “. “محصولات کشاورزی و دامی در صنایع غذایی و فرآوری” ، “ایمنی مواد غذایی مربوط به محصولات غذایی” ، “کشاورزی فراملی و محصولات حیوانی” ، “سموم دفع آفات ، بیماری و مدیریت علفهای هرز” ، “نانوتکنولوژی گیاهان” ، مواد مغذی موجود در گیاهان و این شامل “کود” ، “تحقیقات بذر و نهادی” ، “گاو و طیور” ، “بازاریابی و تجارت در کشاورزی و محصولات غذایی” و از همه مهمتر “مدیریت آب و آبیاری” و نهایتا “توسعه روستایی” است. .

امضای تفاهم نامه با شرکت توسعه نفت کشور

ما در مورد مجوزها با دستگاههای ملی و اجرایی مشورت کرده ایم و تاکنون تفاهم نامه همکاری با شرکت نفتی شرکت نفت که مدیریت و تولید دانه های روغنی است ، امضا کرده ایم. طبق اعلام موسسه تحقیقات ایمنی مواد غذایی شعبه اراک ، سازمان مرکزی موظف است با ما همکاری کند.

بیشتر بخوانید

همکاری با دانشگاه کشاورزی اسلامی استان قزاقستان در اجرای برنامه کلی امنیت غذایی کشور

موسسه تحقیقات ایمنی مواد غذایی توسط دانشگاه کشاورزی اسلامی اسلامی راه اندازی می شود

به عنوان مثال ، شعبه آذر از دانشگاه عزیزاد اسلامی در ایالت زنگبار تفاهم نامه ای درباره امنیت غذایی با دانشکده فعلی امضا کرده است. امیدواریم مطابق خط مشی اتخاذ شده توسط پژوهشکده در کنار سازمان مرکزی ، از شبکه به عنوان شبکه ای در سراسر کشور استفاده کنیم تا جایگاه دانشگاه را در زمینه های فنی و تخصصی ارتقاء دهیم. با بهره مندی عالی از دانشگاه کشاورزی اسلامی ، می توانیم اقدامات واقعی برای تحقق امنیت غذایی کشور انجام دهیم.

آنا: مؤسسات و مراکز مرتبط با این مرکز چگونه با شما ارتباط داشتند؟ توافق و توافق در زمینه های همکاری کجاست؟

اسمالفا – اکنون مجموعه های زیادی در دستور کار قرار داریم و با آنها مشورت می کنیم. ما در حال رایزنی با نماینده FO در ایران هستیم. ما برای نهایی کردن توافق نامه با انجمن کارخانه صنایع نفت ایران مشورت می کنیم. در حال حاضر ، ما اجماع بین المللی را با مراکز بین المللی امنیت غذایی در دانشگاه مسکو نتیجه می گیریم.

این مواردی است که در دستور کار دانشگاه قرار دارد ، ما طبق برنامه ریزی پیش خواهیم رفت و پس از اتمام آنها توسط رسانه ها منتشر می شوند و اخبار منتشر می شود. همه اینها در حال اتمام است و با امضای تفاهم نامه بالاتر از همه ، ما با هماهنگ کننده سازمان مرکزی توافق کرده ایم که سیاست های ملی امنیت غذایی را با سیاست های کلان تراز کنیم و برنامه ریزی ، اولویت بندی و موارد مشابه را انجام دهیم. در دانشگاه آزاد اسلامی ملاقات و پیگیری کنید.

ما توصیه کردیم که کمیته مرکزی ایمنی مواد غذایی با محوریت این مؤسسه تحقیقاتی تأسیس شود و هم اکنون برای جمع بندی و تدوین دستور کار اداره مرکزی تحقیقات و تحقیقات تشکیل شده است.

آنا: دانشجویان و پروژه های تحقیقاتی و اعضای مرکز در این مرکز چه جایگاهی دارند؟

اسمالفا – مقالاتی که می خواهید در این زمینه کار کنید و همچنین پروژه های تحقیقاتی کارشناسان باید براساس این سیاست ها و زمینه های تحقیق باشد.تحقیقات ما در این زمینه های تحقیق در نهایت نتیجه تحقیقات خواهد بود. اولویت زیرساختهای مؤسسات تحقیقاتی است و هدف از راه اندازی آنها چنین تحقیقاتی است.

تعدادی از بخشهای تحقیق روی پاراگراف و پاراگراف تمرکز دارند. اما اولویت در اینجا تحقیقاتی است که به محصول منتهی می شود و دارای مقالات پژوهشی است ، بنابراین نگرانی اصلی ما این است که اساتید و پروژه های تحقیقاتی متون ، به ویژه در سطح دکترا و فارغ التحصیل. و پژوهشکده های تحقیقاتی.

آنا: آیا مرکز تحقیقات شما در تولید محصولی برای مبارزه با ویروس در عصر کرونا موفق بوده است؟

اسمالفا – در جهاد دانشگاهی ، در زمینه آماده سازی کیت تشخیصی ویروس Coronavirus Virus با مؤسسه تحقیقاتی رازی سرمزی در وزارت جهاد همکاری کردیم. ويروس كرونا را بسازيد و زماني كه ساخته شود ، به توليد انبوه مي رويم و اين امر زمينه ساز و تهيه كيت هاي تشخيصي براي عفونت هاي ويروسي گياهي در كشور خواهد بود. این موضوع هم اکنون در دستور کار ما است.

آنا – و حرف آخر …

اسمالفا – امیدواریم با تعامل با همه گروه های ملی و بین المللی در این زمینه بتوانیم فعالیتهای خود را گسترش داده و شاهد پیشرفتهای زیادی در زمینه های دانشگاه کشاورزی اسلامی باشیم. بیایید

انتهای پیام 4103/4062

خروج از نسخه موبایل