هوای خنک، پسته زرندیه را خندانتر کرد
سرخط نیوز / مرکزی به گفته رئیس هیئت تعاون تولیدکنندگان پسته در منطقه مارکازی ، کاهش اخیر دما و تهویه هوا باعث سالم سازی پسته تولید شده در شهرستان مارکا کیسی شده است.
محمود باران در مصاحبه با ISN ، روزهای گرم و شبهای خنک را بخشی از آب و هوای مناسب برای مناطق با کیفیت تولید پسته توصیف کرد: “هوای خنک از گرم شدن بیش از حد پسته جلوگیری می کند و این محصول هنگام ورود زودرس مفید و مناسب است.” به عبارت دیگر ، خنکی هوا باعث پرکاری و لطافت بیشتر پسته می شود.
لین
زرندی پیستاسیوس ، رئیس هیئت مدیره تولیدکنندگان پسته منطقه مرکزی گفت: “پیش بینی می شود تولید امسال 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد کند.” جشنواره سالانه زمان کشت پسته در پرورش پسته است ، به عبارت دیگر درختان پسته یک سال پربار و یک سال بی حاصل هستند.
زرندی با بیان اینکه پسته از 16 سپتامبر امسال زیرساخت های لازم را آماده کرده اند ، افزود: پسته از یخ زدگی بهار و سایر حوادث غیرمترقبه مانند باد ، باران شدید و برف در امان است. به موقع هستند
وی افزود: سال گذشته حدود 11 هزار تن پسته در شهرستان زرندی جمع آوری شد و تا 90 درصد تولید پسته در زرندی قابل صادرات بود اما خوشبختانه وبا تاثیری بر صادركنندگان پسته زرندی نداشت.
وی گفت: بیش از 11000 هکتار از اراضی مزرعه Paranasio در زرندی کشت شده است که 10 هزار هکتار آن حاصلخیز است.
رئیس هیئت تعاون تولیدکنندگان پرانشیو در منطقه مارکازی همچنین گفت: پایانه صادراتی پسته زرندی به بزرگترین پایانه صادراتی پسته در کشور تبدیل شده است. ما یک شهر خواهیم بود
وی با بیان اینکه متوسط برداشت پسته در زرندی حدود دو تن در هکتار است ، گفت: حدود 80 درصد پسته ارگانیک تولیدی هم اکنون در شهرستان مارکازی در این شهرستان تولید می شود.
انتهای پیام