توصیههای غذایی در ماه رمضان و در شرایط پاندمی کرونا
طبق معمول در ماه مبارک رمضان یک رژیم غذایی متنوع و مغذی را دنبال کنید. یعنی توصیه می شود که آنها مقدار کافی مواد مغذی و مغذی مورد نیاز برای حفظ سلامتی را در اختیار یکدیگر قرار دهند و با محدود کردن غذاهای سرشار از چربی ، کلسترول ، نمک زیاد و مکمل ها میانه روی خود را حفظ کنند.
به گزارش سرخط نیوز. غذاها براساس محتوای پروتئین ، ویتامین و مواد معدنی به 6 گروه غذایی اصلی تقسیم می شوند. انتخاب مواد غذایی از گروه های مختلف به شرح زیر است: در هر گروه غذایی سه غذا انتخاب کنید تا در سه وعده غذایی نیاز روزه دار روزه دار شامل آب ، مواد معدنی ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین و انرژی را تأمین کند. غذا برای صبحانه ، افطار و شام ضروری است.
شش گروه اصلی غذایی و گزینه های آنها:
نان و غلات: نان ها شامل ساندویچ ، زرشک ، نان جو ، لواش ، زعفران و سایر نان های محلی ، برنج ، ماکارونی ، رشته فرنگی ، غلات صبحانه ، بلغور گندم ، بلغور جو هستند. توصیه می شود حداقل نیمی از نان و غلات روزانه غلات کامل باشد.
سبزیجات: کاهو ، اسفناج ، حبوبات ، سبزیجات و سایر سبزیجات برگ دار ، کلم ، هویج ، بادمجان ، نخود سبز ، لوبیای سبز ، کدو تنبل ، فلفل ، قارچ ، کدو تنبل ، گوجه فرنگی ، پیاز و …
– گروه میوه: شامل انواع میوه های فصلی مانند پرتقال ، نارنگی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، انگور ، سیب ، کیوی و … و انواع آب میوه های غیر طبیعی است. یا بدون افزودن قند و میوه های خشک شده.
لازم به ذکر است که یک رژیم غذایی متعادل از ویتامین ها و مواد معدنی ، به ویژه ویتامین C و ویتامین A ، می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
– گروه شیر و لبنیات: شامل شیر ، ماست ، پنیر ، ماست و کره. این گروه علاوه بر تأمین کلسیم و فسفر و پروتئین های خاص ، ویتامین های B2 و B12 را فراهم می کند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. توصیه می شود از لبنیات کم چرب (کمتر از 2.5٪ چربی) استفاده کنید.
– گروه گوشت و تخم مرغ: این گروه یک منبع پروتئین حیوانی با کیفیت بالا است که شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، میگو ، بلدرچین ، غازها ، اردک ، تخم مرغ و تخم مرغ های دیگر است.
– غلات و مغزها: غلات شامل نخود ، لوبیا ، عدس ، لوبیا ، نخود ، موز و … و مغزها ، مغزها ، فندق ، پسته ، بادام زمینی ، اسفناج و … است.
دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت ، منابع کافی از منابع پروتئین حیوانی و گیاهی برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در طی روزه داری امسال ضروری است. غلات منبع خوبی از پروتئین هستند و می توانند به عنوان جایگزین گوشت ، مرغ و ماهی استفاده شوند.
انتهای پیام