خشکسالی بهاری، رگبار تابستانی – سرخط نیوز

تغییرات آب و هوایی در ایران در بالاترین حد خود قرار دارد و خشکسالی ، آلودگی هوا در تابستان ، آتش سوزی و سیلاب نتیجه آن است.

این روزنامه گزارش داد شهروند-شهروند وی نوشت: این روزها تغییرات آب و هوایی بیش از هر زمان دیگری در ایران خود را نشان داده است. الگوهای بارندگی هم در فصل بارندگی و هم در شدت آن تغییر کرده است ، بنابراین در اواسط آگوست هشدارهایی مبنی بر رعد و برق و رعد و برق در بیشتر مناطق کشور وجود دارد. بنابراین ، تغییرات آب و هوایی در این کشور در نوسان کامل است. بدون شک ، اکثر رویدادهای غیرقابل کنترل محیطی ناشی از سوء مدیریت در این شرایط اضطراری تغییر آب و هوا است.

محمد میرزای کومی ، رئیس مرکز ملی تغییرات آب و هوا در آژانس حفاظت از محیط زیست به همشهری گفت: بارندگی یکی از آنهاست. بنابراین ، حوادثی مانند خشکسالی ، آتش سوزی و سیل رخ داد.

به گفته میرزایی ، نظارت و کنترل پیامدها و آسیب های تغییرات آب و هوایی در چنین شرایطی می تواند این آسیب ها را تا حدی کاهش داده و بهره وری را کاهش دهد. بنابراین ، در حال حاضر امکان تبدیل محصولات کشاورزی به محصولات کم آب ، بهبود الگوی مصرف آب در بخشهای مختلف ، به ویژه کشاورزی ، تغییر طراحی مواد غذایی و محصولات کشاورزی به مصرف مطلوب و کاهش ضایعات ، مدیریت و کنترل فرسایش ، بهبود بهره وری وجود دارد. با استفاده از انرژی غیرحزبی ، مدیریت ساخت سازه های برق آبی یک گزینه نیست ، اما یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای مقابله و مدیریت پیامدها و آسیب های تغییرات آب و هوایی در کشور است. علاوه بر پرداختن به سطوح مختلف دانش ، نگرش ها و عملکردهای افراد در رابطه با تغییرات آب و هوایی ، تغییرات خاصی باید ایجاد شود تا زمینه ای برای تصمیم گیری و تغییر سیاست در سطح محلی ایجاد شود.

هشدار رعد و برق در اواسط آگوست

موج تغییرات آب و هوایی این هفته بخش اعظم کشور را فرا گرفته است. آژانس هواشناسی هشدار داده است که بارش باران در این کشور ادامه دارد و ممکن است طغیان رودخانه ها در برخی ایالت ها رخ دهد. بر اساس هشدار نارنجی سازمان ، ادامه فصل بارندگی و وقوع باران و رعد و برق ، وزش باد شدید موقت و برف در مناطق بارندگی امروز چهاردهم مرداد در مازندران ، تهران ، البرز ، سمن و گلستان جنوبی پیش بینی می شود. . سازمان هواشناسی نسبت به جاری شدن سیل ، آبگرفتگی جاده ها ، طغیان کانال ها ، خطرات صاعقه و خسارات ناشی از برف و طوفان و ازدحام ترافیکی و جابجایی در اطراف رودخانه ها هشدار می دهد. و اقدامات پیشگیرانه را در برابر آسیب به بخش کشاورزی انجام دهید. آژانس هواشناسی در مناطق مستعد باران و رعد و برق ، طوفان موقت و طوفان برفی هشدارهای زرد داده است – شرایط آب و هوایی در کردستان ، جنوب شرقی آذربایجان ، جنوب غربی آذربایجان ، جنوب مرکزی اربیل. ، کرمانشاه ، همدان ، لرستان ، مارکزی ، چهارمحال و باکتری ، فارس ، شمال و شرق و غرب هرمزگان ، کرمان جنوبی ، سیستان جنوبی و بلوچستان ، ارتفاعات زنجان و غرب یزد. ادامه این بارندگی در مورد مناطق چهارمحال و بختیاری ، شرق کهگیلویه و بویر احمد ، جنوب و غرب کرمان ، شمال و غرب هرمزگان ، غرب یزید ، جنوب و غرب کرمان ، غرب اصفهان ، کرمانشاه ، حمدان نیز صدق می کند. و لرستان.

در چنین مواردی ، کانالها ، صاعقه و سطح رودخانه ها بالا می رود و خطر سیل موقت و محدود وجود دارد. بنابراین توصیه می شود هنگام عبور از رودخانه ها و مسیل ها احتیاط کنید ، ساختارهای موقت را تقویت کنید ، مراقب چرای حیوانات در بزرگراه ها و منطقه باشید و در فعالیت های کوهستان دقت کنید. آژانس هواشناسی پیش بینی می کند که هشدار رنگ نارنجی تأثیرات نامطلوبی بر آب و هوا و صدمات احتمالی خواهد داشت. به نارنجی هشدار داده شده است که ابزارهایی را ایجاد کند که مسئول برخورد با حوادث نامطلوب هستند. زنگ زرد به معنی رویدادهای جوی است که می تواند در سفر و فعالیت های روزانه اختلال ایجاد کند. این هشدار به منظور افزایش آگاهی عمومی از نیاز به آمادگی برای حوادث شدید آب و هوایی است. از سوی دیگر ، مقامات از این هشدارها مطلع هستند تا در صورت لزوم اقدامی انجام دهند.

آلودگی هوای تابستانی تهران

تغییرات آب و هوایی در تهران ، بزرگترین منطقه بیولوژیکی کشور ، تحت تأثیر آب و هوای تابستانی قرار گرفته است. ازن ، مانند آلودگی سطح ، نتیجه مستقیم تغییرات اخیر تابش خورشید در این شهر و برخی از شهرهای بزرگ کشور است. آمارها نشان می دهد 16 روز آلودگی در تابستان در تهران رخ داده است ، این بدان معناست که 60 درصد آلودگی هوای تهران در تابستان بوده است. بیست و دو روز از 26 روز آلودگی تهران از اواسط ماه ژوئن رخ داده است که نشان دهنده نقش قابل توجهی در آلودگی هوا است. نقش قابل توجه ازن در این منطقه آشکار است. آلودگی ازن معمولاً به دلیل سطح بالای نور خورشید و بیشتر آلودگی های ناشی از وسایل نقلیه در آب و هوای گرمسیری شهر به زمین باز می گردد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل