راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری و درمان حساسیتهای بهاره
بیشتر ما در آستانه بهار عطسه ، گلودرد ، آبریزش بینی و … زیادی را تجربه کرده ایم. این مشکلی است که سالی یک بار به ما می رسد و هرگز راهی برای خلاص شدن از آن نیست جز راه حل های موقتی.
طبق گزارش سرخط نیوزطبق گفته وزارت بهداشت ایران و وزارت بهداشت ، اگر در اوایل بهار از آلرژی و آلرژی رنج می برید ، معمولاً می توانید از این مشکل پیشگیری کنید. برای این منظور باید فقط 3 روز از مالت سنتی بدون استفاده از مواد شیمیایی و نگهدارنده استفاده کنید و از هیچ ماده غذایی دیگری استفاده نکنید. در پایان این وعده غذایی سه روزه ، از سبزیجات رسیده ، تند و کم به عنوان غذا استفاده کنید. همچنین بهتر است به جای آب عرق مرغ ، آب Portakaka Olerasia یا آب مریم گلی بنوشید.
برای تهیه مالت دارویی ، 75 گرم جو پوست کنده را به آرامی در 10 تا 14 لیوان آب خرد کنید تا رشد کند. پس از خنک شدن ، عصاره را صاف کرده و آب آن را بنوشید. توجه داشته باشید که این محصول باید به تنهایی خورده شود و نباید یک ساعت یا بیشتر بدون نان و آب بخورید.
گلو درد
در بسیاری از آلرژی ها ، فرد مبتلا به آلرژی از خارش گلو شکایت دارد ، که گاهی اوقات آنقدر شدید است که صبر بیمار به هم می خورد. برای درمان این مشکل می توانید از آبگوشتی که در دستور غذا خوانده اید استفاده کنید: حدود 5 گرم بنفشه و 5 گرم نیشکر را در دو لیوان آب ریخته و روی حرارت ملایم بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. بقیه دم کرده را فیلتر کرده و شب قبل از خواب بنوشید. با این وجود ، برای افرادی که گلودرد زیادی دارند و می توان از این مشکل جلوگیری کرد ، توصیه می شود صبح بعد از خواب یک لیوان دیگر از این چای گیاهی بنوشید.
عطسه بهاری
برای کاهش عطسه ناشی از آلرژی و آلرژی فصلی ، استفاده از روغن بنفشه در پایه بادام شیرین توصیه می شود. روزی دو بار یک قطره روغن بنفشه به بینی خود بمالید. همچنین از همان روغن برای ماساژ پیشانی خود استفاده کنید. این از شدت عطسه می کاهد و در بعضی موارد کاملاً از بین می رود. پرهیز علاوه بر استفاده از روغن بنفشه ، یکی از بهترین راه های جلوگیری از عطسه فصلی است. در فصل بهار از ادویه ، غذاهای سرخ شده ، شکلات و قهوه خودداری کنید.
خارش پوست
Portland oleracea یکی از بسیاری از ویژگی های سبزیجات بهاری است. یکی از خواص این گیاه توانایی پاک سازی خون از ناخالصی ها و ناخالصی ها خصوصاً زنگوله است. خوردن این سبزی به عنوان سبزی تأثیر زیادی در درمان خارش در بهار و رفع تلخی در این مدت دارد. نوشیدن این آب سبزیجات نیز در کاهش مشکلات و خارش های ناشی از آلرژی های فصلی بسیار مثر است.
انتهای پیام