ضرورت رفع چالشهای صنعت با سرریز علم و دانش دانشگاه
سرخط نیوز/ اصفهان . . . . .
وحیدرضا زیدیفرد امروز (سهشنبه، ۳ خردادماه) با حضور در جمع روسایکدهها و دانشکدههای دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان بررسیهای مرتبط با وزارت نفت با دانشگاه ویژه دانشگاههای برتر کشور در دستور کار رئیس جمهور، گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان جزء برترین دانشگاهها. . . . . .
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری پیش از عید صراحتا بر عقبماندگی صنعت نفت در حوزه فناوری اشاره میکنند وما هم به این مهم اذعان داریم، گفت: باوجود این که در صنایع بالادستی پیشرفتهایی اتفاق افتاده است، در حوزههایی که جای کار دارند و ابزارهایی هستند که جبران میشوند. این عقبماندگی دانشگاههای پیشرفته کشور نند. در حال حاضر در صدد طراحی تقسیمبندی برای کمک به دانشگاههای برجسته در حوزههای تخصصی آنها مرتبط با چالشهای صنعت و امید داریم که بتوانیم چالشهای صنعت را با سرریز علم و دانش دانشگاه حل کنیم.
زیدیفرد با بیان اینکه پالایشگاه اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین پالایشگاههایی است که کشور چهارم سوختی را تامین میکند و به لحاظ پدافندی رتبههای حساس دارد و با چالشهایی روبروست، بحران کرد: این چالشها تنها با متخصصان دانشگاهها میتوانند حل شوند، برخی از صنایع در حال ساخت هستند. . . . .
معاونت امور مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت اصفهان را هاب صنعت نفت و فولاد کشور نامید و افزود: ارتباط میان دانشگاه و این صنایع علاوه بر ایجاد کارآفرینی میتواند مشکلات صنعت را مرتفع کند و ما سعی کنیم میکنیم که نقش کاتالیزور را بین این دو ایفا انجام دهیم. کنیم. جاي وجود داشتن در ارتباط بخشهاي ويژه ويژهاي داريم.
وی ادامه داد: وزارت نفت در ارتباط با شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها پیشقدم شد و این ریسک را انجام داد چرا که این مشکلات را بر ارزشهای عظیم در صنعت و جلوگیری از بحرانهای صنعتی، ایجاد سطح صنعت نفت برای ارتقاء میدهد.
زیدیفرد با اشاره به مشکلات و مشکلات صنعت نفت، گفت: صرفهجویی انرژی از جمله مهمی است که جای کار زیادی در این صنعت دارد و آنطور که باید پرداخت نشود، همچنین تحول صنعت دیجیتال نفت حوزه مهم و کمتر توسعه یافته این صنعت است. میشود و لازم است الزامات امنیتی برای ارتقای دیجیتال به تورت جدی توجه شود.
مسائل مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت، اضافه کرد: مسائل مورد بحث، مشکلی در این صنعت ایجاد میشود، زیرا اکثر تجهیزات میتوانند این صنعت را بیش از یکصد سال از نیم قرن گذشته تغییر دهند. کرده است، همچنین احیای چاه کم بازده مورد توجه است چرا که برای دستیابی به پیش از تحریم و بیش از آن ناگزیر به احیاء چاههای کم بازده از طریق فناوریهای جدید هستند که در این رابطه فراخوانهایی اعلام و گروههایی از طرحهای خود را ارائه کردهاند. دست بررسی است.
انتهای پیام