آمار رعایت شیوه نامههای ضدکرونا در هفته ۹۹ اپیدمی
اماکن عمومی، کارگاه ها و مشاغل کوچک زیر 25 سال رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند، در حالی که مدارس به دلیل نقض دستورالعمل های بهداشتی و قوه قضائیه رتبه چهارم را کسب کردند.
به گفته معاون وزیر بهداشت، رعایت مقررات بهداشتی در کشور به 59.74 درصد رسیده است.
اقدامات ضد خوردگی در کشور بیش از 59 درصد است که بیشترین میزان استفاده با 92.68 درصد در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه ها و کمترین آن با 51.17 درصد مربوط به نانوایی ها است.
فرآیند تنظیم سلامت 1400 از 15 تا 22 دی ماه را در تصویر زیر مشاهده می کنید.
بهداشت فردی شامل پیشگیری و عدم حضور کاربران و کارکنان آلوده، ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت، دریافت و نصب QR CODE، استفاده از شستشوی دست یا تجهیزات حفاظتی و استفاده از دستگاه های کارتخوان یا سایر روش های پرداخت الکترونیکی است.
میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی در استان های کشور
این بین 15 دسامبر تا 13 ژانویه 62.94٪ است. با این شاخص با 94.01 درصد دانشگاه ها بالاترین و با 58.21 درصد کمترین است.
استفاده از ماسک متوسط در اماکن عمومی استان های کشور
در این مدت 58.63 درصد، حداکثر استفاده از ماسک در فرودگاه های مربوط به فرودگاه ها 92.68 درصد و حداقل استفاده از ماسک مربوط به نانوایی ها 51.17 درصد بوده است.
علامت گذاری فاصله، حفاظت و غیره، شامل رعایت فاصله حداقل یک متری در بین – عدم ارائه خدمات به کارکنان و کارکنان و ارائه دهندگان خدماتی است که شکاف را نقض می کنند.
میانگین درصد شکاف در اماکن عمومی در مناطق کشوآر.
از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 2014، 57.72 درصد بوده است که حداکثر 90.14 درصد مربوط به دانشگاه ها و حداقل 50.07 درصد مربوط به حمل و نقل بوده است.
درصد گردش هوای مناسب در اماکن عمومی در مناطق کشور
تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه مطبوع می باشد. در این مناطق، میانگین جریان هوا از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 60.89 درصد است که بیشترین آن در فرودگاه ها 95.12 درصد و کمترین آن در مراکز ورزشی با 54.93 درصد بوده است.
درصد واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور
مرحله اول مدیریت هوشمند کرونا از 6 تا 10 ژانویه برگزار می شود. 86.27 درصد بود. بالاترین میزان انطباق 100 درصد در فرودگاه ها و کمترین آن با 80.62 درصد در مهدکودک ها بوده است.
میزان اخطار به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی
بر اساس بازرسی های تشدید شده از 15 تا 22 دی ماه 1400 شمسی، 3577807 مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه های سرپوشیده تا سال 1394 مورد بازرسی قرار گرفتند.
در این مدت 31 هزار و 355 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی معرفی و 968 مرکز پلمب شدند.
از 15 تا 22 دی ماه 1400 با دریافت اطلاعیه ها و معرفی به مراجع قضایی در اماکن عمومی، کارگاه ها و صنایع کوچک رتبه های اول تا سوم را در بین 25 نفر، نانوایی ها و رستوران ها کسب کردند. از آن زمان تاکنون مدارس از نظر مراجعات عمومی و مراجعات به قوه قضائیه رتبه چهارم را کسب کرده اند. سپس فروشگاه های زنجیره ای، بانک ها، ادارات و سازمان ها، پیشخوان ها و پلیس + 10 و مراکز ورزشی.
هنگام بازگشایی مدارس در طول سال تحصیلی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی را گزارش دهید
تعداد کل مدارس 1400-1401; 135856 مدرسه وجود داشت.
– 61346 مدارس ابتدایی
– 23579 مدرسه ابتدایی و راهنمایی
– 21186 مدرسه متوسطه
– 1560 مدرسه ویژه
– 21702 پیش دبستانی
– هنرستان 5996
– مجتمع هنری 987
لازم به ذکر است که در تاریخ 15 دی ماه 1400 تعداد 90336 مدرسه دارای کنترل بوده است.
آزمایشات مهم و خطرناک
– کلاس درس ناکافی با تعداد دانشآموز زیاد (فراتر از ظرفیت کلاس)
– رعایت نکردن فضای مناسب بین دانش آموزان
– عدم رعایت موقعیت صندلی از راه دور
– ناتوانی در استفاده از ماسک در بین دانش آموزان کارکنان مدرسه
– عدم وجود شرایط تهویه مناسب و جریان هوا در اتاق ها