برترین های کسب و کارعمومی

روش کندن پوست سبز بادام درختی با دست

راه های خشک کردن گردو و بادام

یکی از مهم ترین درختانی که باغداران در زمان احداث باغ تمایل زیادی به آن دارند، خرید می باشد.اکنون فصل گردو و بادام های تازه فرا رسیده است، و برای پوست گرفتن و خشک کردن آن ها می توانید اکنون اقدام کنید. در ادامه روش های پوست گرفتن و خشک کردن گردو و بادام را آموزش داده ایم.

خشک کردن گردو و بادام:

ابتدا زمانی که می خواهید گردو تازه بخرید دقت کنید گردوهایی را انتخاب کنید که پوسته آن ها هنوز سبز باشد و قهوه ای نشده باشند. گردوهایی را بخرید که پوستشان ترک خورده باشد.

خشک کردن گردو از خشک کردن بادام و پسته و … کمی سخت تر است.

پوست کندن گردوی تازه و رنگ گرفتن دست ها یکی از مشکلاتی است که در فصل رسیدن گردو افراد زیادی را درگیر می کند. شما هم اگر تجربه جدا کردن پوست سبز گردوی تازه را داشته باشید، متوجه رنگ تیره ای که این پوست سبز به دستان می دهد، شده اید و چنانچه به دنبال راه حلی برای پاک کردن سیاهی گردو از دست خود هستید، ترفند‌های زیر را امتحان کنید.

پوست گردو تازه به دلیل اسیدهایی که دارد هنگامی که با سطح بدن و اکسیژن تماس پیدا می کند لکه های سیاه عمیقی را روی پوست ایجاد می کند که به سادگی این لکه ها قابل برطرف شدن نیستند از این رو افراد باید در نظر داشته باشند هنگامی که با گردو تازه سرو کار دارند حتما پوست آن را در داخل تشتی آب از خود گردو جدا کنند تا سیاهی آن کمتر به عمق پوست نفوذ کنند.

پوست گردو تازه به دلیل اسیدهایی که دارد هنگامی که با سطح بدن و اکسیژن تماس پیدا می کند لکه های سیاه عمیقی را روی پوست ایجاد می کند که به سادگی این لکهها قابل برطرف شدن نیستند از این رو افراد باید در نظر داشته باشند هنگامی که با گردو تازه سرو کار دارند حتما پوست آن را در داخل تشتی آب از خود گردو جدا کنند تا سیاهی آن کمتر به عمق پوست نفوذ کنند.

پوست گردوی تازه هنگام تماس با پوست بدن باعث به وجود آمدن لک سیاه می‎شود که با شستشوی معمولی و با مواد شوینده هم پاک نمی‎شود و حتی پوشیدن دستکش پلاستیکی هم کمکی به شما نمی‎کند چون رنگ پوست گردو از دستکش هم رد می‎شود.

علت سیاه شدن دست بر اثر تماس با گردوی تازه

پوست گردوی تازه خاصیت رنگدهی فوق‌العاده‌ای دارد که به دلیل ترکیبات اسیدی موجود در آن است و زمانی که با سطح پوست بدن و اکسیژن تماس پیدا می کند، باعث ایجاد لکه های قهوه ای و در تماس طولانی مدت و زیاد باعث ایجاد شدن لکه های سیاه عمیق روی پوست می شود.

این خاصیت رنگدهی زیاد پوست گردو باعث شده از گذشته از آن به عنوان یک ماده رنگی برای رنگ کردن مو با پوست گردو و رنگ کردن نخ و الیاف استفاده شود و امروزه هم به عنوان یک رنگ طبیعی ارزش خاصی دارد. رنگ حاصله از پوست گردو کاملا طبیعی، با دوام و ماندگار است و در مقایسه با رنگ های شیمیایی از اصالت، شادابی و ثبات بالایی برخوردار است.

اگر به فکر کاشت درخت و احداث باغ هستید، نهالستان ارغوان با سابقه چندین ساله در می تواند به شما کمک کند.

در جدول زیر لیست قیمت نهال بادام پر فروش را می‌توانید ملاحظه نمایید. توجه نمایید برای فروش‌های عمده تخفیف ویژه‌ای در نظر گرفته شده است و قیمت به‌صورت توافقی خواهد بود.

 

ارقام نهال بادام قیمت نهال بادام (خرده) قیمت نهال بادام (عمده)
نهال بادام فرانیس 60.000 تومان تعداد 500 تا 1000 اصله با 10% تخفیف
نهال بادام تونو 60.000 تومان تعداد 500 تا 1000 اصله با 10% تخفیف
نهال بادام مامایی 60.000 تومان تعداد 500 تا 1000 اصله با 10% تخفیف
نهال بادام آذر 60.000 تومان تعداد 500 تا 1000 اصله با 10% تخفیف

راهکاری برای پوست گرفتن گردو تازه بدون سیاه شدن دست

یکی از اصولی ترین روش ها برای جدا کردن پوست تازه گردو، پهن کردن گردو‌ها برای مدت چند روز در محیطی سایه آفتاب است. اجازه دهید گردو‌ها دو تا سه روز بمانند تا پوست سبزشان کمی خشک و چروکیده شود.

سپس با پا گردو را روی آسفالت با فشار عقب و جلو کنید، به راحتی پوست گردو کنده خواهد شد. برای جدا کردن باقی مانده پوست سبز، از دستکش استفاده کنید، اما نه از دستکش های نایلونی، زیرا بخار می کنند و بدتر باعث سیاهی دستان شما می شود. بهتر است ابتدا یک دستکش نخی بپوشید و سپس روی آن دستکش نایلونی بپوشید.

روشی دیگر این است که گردوها را به مدت 1 دقیقه بجوشانید. با جوشاندن پوسته آنها شل شده و به راحتی کنده می شوند.

با یک چاقو چند عدد خط روی پوست گردو بیاندازید، سپس یک حوله یا پارچه کلفت دور آن بپیچید و با حرکت چرخشی به راحتی پوست آن را بکنید.

با یک چاقوی تیز چند خط روی پوست سبز گردو بیندازید. سپس با پیچیدن یک پارچه کلفت و یا حوله، با حرکت چرخشی به راحتی پوست سبز گردو را جدا کنید. همچنین می توان گردوها را در یک ظرف آب قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید. در صورتی که عجله ندارید، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید زیرا پس از آن به راحتی جدا می شوند.

یکی از بهترین و پرسودترین نهال ها برای کاشت، که دارای ارقام مختلفی می باشد.

نکاتی برای خشک کرده گردوی تازه

در ضمن می توانید گردو را داخل یک ظرف آب بگذارید سپس پوست سبز آن را جدا کنید.

در صورتیکه عجله ندارید می توانید چند روز صبر کنید تا پوست آن خشک شود سپس به راحتی قابل جدا شدن می باشد.

هر آنچه از فواید و کاربرد پوست سخت بادام و دستگاه بادام پوست کن باید بدانید:

سالیان قبل، شاید کسی باور نداشت که بتوان از بازیافت زباله ثروت به دست آورد، اما امروزه زباله، طلای کثیف نامی‌ده می‌شود و بازیافت آن به تخصصی ویژه تبدیل شده که هم مانع از آسیب به طبیعت می‌شود و به حفظ محیط زیست کمک می‌کند و هم باعث کسب درآمد و بالاتر از آن ثروت می‌گردد.

اگر بخواهیم به این موضوع معتقد باشیم که در این دنیا هیچ چیز بیهوده به وجود نیامده و هر چیزی خاصیت و فایده‌ای دارد، باید بپذیریم که پوست چوبی و سخت بادام و گردو نیز دارای فایده و خاصیت است. پس می‌توان کاربرد پوست سخت بادام، را نیز یافت. هنر در این است که بتوان از هر چیزی فایده و نفعی به دست آورد و آن را منبعی برای کسب خاصیت، ثروت و سرمایه دانست.

کاربرد پوست سخت بادام چیست:

بادام مغزی پرفایده و پرخاصیت است که دارای مقادیر زیادی املاح، ویتامین و مواد معدنی است که مصرف آن به شدت توصیه می‌گردد. در تمام کشورهای دنیا، به ویژه کشورهای توسعه‌ یافته از این ماده غذایی سودمند استفاده‌های فراوان می‌شود. به همین لحاظ، این پرسش پیش می‌ آید که آیا ممکن است پوست بادام نیز کاربردی داشته باشد و بتوان برای منظوری خاص از آن استفاده کرد؟ اگر اینچنین است، برای چه منظوری می‌توان از پوست سخت بادام استفاده کرد؟

به همین مناسبت، بادام، گردو، پسته و فندق که دارای پوست سخت و چوبی هستند، می‌توانند یکی از گزینه‌های ممکن برای این جایگزینی باشند و پوست سخت و چوبی آن‌ها کاربردهای مختلفی داشته باشد. کشورهای مختلفی در این زمینه بررسی کرده‌اند و کاربردهای متنوعی برای این پوست‌های سخت ایجاد کرده‌اند.

در کشور ما نیز به واسطه شرایط اقلیمی و زیستی، این محصولات به میزان بسیار فراوانی تولید می‌شوند و پس از جدا ساختن مغز از پوسته چوبی، ضایعات زیادی تولید شده و بر جای می‌ماند. به هر حال این پوسته‌های چوبی و سخت، بخشی از این میوه‌ها بوده و دارای خواص مختلفی هستند و عاری از فایده نیستند.

روش کندن پوست سخت بادام درختی:

  • بادام خام خود را درون آب جوش قرار دهید. بگذارید دقیقاً یک دقیقه آنها بجوشانند. بیش از 60 ثانیه جوش نزنید تا زمانیکه بادام شما شروع به نرم شدن می کند.
  • بادام را بلافاصله در یک قوطی یا کنسرو تخلیه کنید و آنها را با آب سرد بشویید تا خنک شود
  • بادام را با یک حوله کاغذی خشک کنید. متوجه خواهید شد که پوست ها اندکی خرد می شوند.
  • از انگشتان دست خود استفاده کنید تا بادام را به آرامی فشرده و پوست را از روی آنها شل کنید. با احتیاط ، اگر خیلی سخت فشار بیاورید ، آنها له می شوند کنند .
  • پس از برداشتن پوست ، بگذارید بادام کاملاً خشک شود. پوسته ها را دور بیندازید.
  • حالا بادام پوستش به راحتی درامده و آماده استفاده در دستور العمل شماست.

منبع این مقاله سایت

دیگر کاربرد پوست سخت بادام چه می باشد:

پوسته سخت بادام در بسیاری از موارد، فواید گوناگونی دارد که تا به حال، حداقل در کشور ما خیلی کمتر به آن پرداخته شده است و در اکثر موارد به عنوان ضایعات دور ریختنی به آن نگریسته شده است که یا رها می‌شود یا سوزانده می شود. اما در دیگر کشورها استفاده‌ های مختلفی از آن می‌ کنند و با بررسی و تحقیق علمی می‌توان به کاربردها و عملکردهای مختلف آن پی‌برد. به عنوان نمونه؛ پوست‌های سخت بادام می‌توانند به عنوان منبع غنی فیبر، فنول که قابلیت مهار رادیکال‌های آزاد را دارند در صنایع غذایی و افزودنی مواد غذایی به کار روند.

مشاهده انواع پربار در ایران

جاذب مواد شیمیایی و پسماندهای صنعتی از ابتدایی ترین کاربردهای پوست سخت بادام:

یکی از این کاربردها؛ استفاده از پوسته سخت بادام به عنوان جاذب برای جذب آلاینده‌های شیمیایی و فلزات سنگین است که به عنوان زباله‌های شیمیایی وارد محیط زیست شده و آن را آلوده می‌سازند. مشکل پسماندهای صنعتی، یک مشکل عدیده و بزرگ است که وارد محیط زیست شده و اکوسیستم را آلوده می‌نمایند. به همین دلیل می‌توان طبق یک فرآیند علمی و اصولی از پوست سخت بادام، به عنوان ماده‌ای برای تصفیه و جداسازی این مواد آلاینده از طبیعت استفاده کرد.

این اتفاق ممکن است با موادی مانند پوسته برنج یا پوسته کاج نیز قابل انجام باشد. به عنوان مثال از پوست بادام و فندق برای جذب پسماند رنگ‌های شیمیایی مورد استفاده در صنایع نساجی استفاده می‌شود.

دستگاه بادام پوست کن

کاربرد پوست سخت بادام به عنوان محیطی برای کشت:

هم اکنون از بسیاری از مواد برای فراهم ساختن محیط کاشت و جایگزین خاک استفاده می‌شود که بستر لازم را برای کاشت ایجاد می‌نمایند. با فرسایش خاک و استفاده بی‌رویه از آن، خصوصاً در کشورهایی که اصول لازم برای کاشت رعایت نمی‌گردد و کشاورزی بیشتر شکل و فرم غیرعلمی دارد، خاک آسیب بیشتری دیده و مواد معدنی و مغذی خود را که برای کاشت و کشاورزی لازم است از دست می‌دهد.

بنابراین پوسته بادام با داشتن انواع ترکیبات آلی و معدنی می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای این منظور باشد. به عنوان مثال طبق فرآیندهای اصولی و صحیح می‌توان از این پوسته سخت در کاشت قارچ خوراکی استفاده کرد.

استفاده در مواد و ترکیبات مکمل در صنایع غذایی و دارویی:

مغزها و از‌ جمله بادام، دارای ترکیبات و املاح بسیار سودمند و مفیدی هستند که خواص قابل‌توجه بسیاری برای بدن ما دارند. در این میان پوست بادام نیز دارای ترکیبات مفیدی است که می‌تواند در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد. استخراج مواد آلی و ترکیبات مفید در آن می‌ تواند جایگزین بسیاری از مواد شیمیایی شود که در صنایع فرآوری و تولیدی مواد غذایی و دارویی به کار می‌روند.

ترکیبات فیبرهای طبیعی به دست آمده از پوست بادام یا باکتری‌های مفیدی که در صنایع غذایی نیاز است، ترکیبات ساکاریدی، فنولیک‌ها و دیگر مواد فیزیولوژیکی که مفید و مورد نیاز هستند. همچنین در تهیه داروها و مکمل‌ ها با توجه به قابلیت کاهندگی کلسترول بد خون و داشتن فیبر بالا و پاکسازی دستگاه گوارش و بدن، کاربرد پوست سخت بادام، به چشم می‌آید.

مشاهده مقاله برای انسان

منبع غنی آنتیاکسیدان در صنایع غذایی و دارویی:

در تولید مواد غذایی برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از اکسید شدن مواد غذایی، از فرآیند افزودن آنتی‌اکسیدان‌های به‌دست آمده، از منابع مصنوعی یا طبیعی استفاده می‌کنند. در بررسی‌ های انجام شده، مشخص گردید آنتی‌اکسیدان‌های موجود در مواد مانند قهوه، پوسته مغزها، از جمله بادام، می‌توانند در صنایع غذایی مؤثر باشند و از اکسید شدن مواد غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آن‌ها را افزایش دهند. به عنوان نمونه در صنایع تولید روغن‌ های خوراکی، حضور آنتی‌اکسیدان‌ها اجتناب‌ناپذیر است.

همچنین در بیماری هایی مانند تصلب شرایین، داروها و ترکیباتی که به عنوان فرآورده‌های آنتی‌اکسیدانی و ضد رادیکال‌‌های آزاد عمل می‌کنند، نقش مهمی ایفا می‌کنند. ترکیبات مشتق شده از مواد طبیعی و از جمله بادام و پوسته آن می‌تواند از فرآیند اکسیداسیون در بدن و تولید مواد مضری که منجر به بروز بیماری‌های مختلف می‌گردد جلوگیری نمایند که در صنعت غذا و دارو، در هر دو مورد کاربردی است.

دستگاه بادام پوست کن

کاربرد پوست سخت بادام به عنوان منبع سوخت:

در بسیاری از موارد، پوست چوبی دانه‌ها و مغزها می‌ توانند جایگزین خوبی برای سوخت‌های مرسوم باشند و به همین جهت در کشورهای دیگر از آن به عنوان سوخت استفاده می‌شود. همچنین با آسیاب کردن و پودر کردن آن و تهیه گلوله‌های مناسب از پوست سخت بادام می‌توان در وسایل دیگری؛ مانند اجاق‌های اتوماتیک نیز می‌تواند به عنوان سوخت مصرف شود. همچنین جالب توجه اینکه پوست بادام می‌تواند به عنوان سوخت دیگ‌های صنعتی استفاده شود.

کمپوست و بستر کاشت مناسب و خوراک دام:

دیگر کاربرد پوست سخت بادام؛ استفاده از آن در کاشت گیاهان به عنوان بستر کشت مناسب است که املاح و ترکیبات آلی را به خاک بازمی‌گرداند. به عنوان مثال با استفاده از پوست سخت بادام، پتاسیم به صورت طبیعی و به دور از هر گونه ترکیب شیمیایی مضر، به خاک بازمی‌گردد. با استفاده از پوسته‌ های سخت بادام، به راحتی جایگزین کودهای شیمیایی در خاک، حتی مواد شیمیایی غیر ارگانیک از چرخه غذایی، مانند گوشت نیز حذف می‌گردد.

از سوی دیگر، پوست بادام و دیگر مغزها این قابلیت را دارند تا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار بگیرند و از چرای بی‌رویه در مراتع و از بین رفتن محیط زیست جلوگیری نمایند. در عین حال، خوراکی ارگانیک و سالم هستند که سلامت گوشت و محصولات دامی را تضمین می‌کنند.

نتیجه گیری و جمع بندی در رابطه با کاربرد پوست سخت بادام:

با تمام موارد عنوان شده به خاصیت عالی پوست سخت بادام و همچنین دیگر مغزها و دانه‌ها پی بردیم و با کاربرد پوست سخت بادام، آشنا شدیم. اما لازم است روش کندن پوست سخت بادام درختی، و دستگاه‌هایی که در این زمینه به کار می‌روند را بدانید و اطلاعات لازم را در زمینه دستگاه بادام پوستکن، به‌دست آورید. نکته در اینجاست که هر چیزی می‌تواند کاربرد خود را داشته باشد و مفید واقع شود.

حتما بخوانید :

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

  1. مطمئن شوید که بادام حتماً ساده و خام است . از بادام‌های شور ، بو داده و روغنی استفاده نکنید .
  2. یک ماهی‌تابه کوچک را آب کرده و جوش بی آورید . اندازه ماهی تابه را نسبت به مقدار بادامی که میخواهید پوست بکنید انتخاب کنید .
  3. ماهی‌تابه را از روی گاز برداشته و بادام‌ها را داخل آن بریزید .
  4. اگر بیشتر از ۱ دقیقه بادام را بگذارید در آب جوش بماند تردی آن از دست خواهد رفت .
  5. به‌وسیله آبکش بادام‌ها را با آب سرد آبکشی نموده و بگذارید
  6. تا به‌اندازه‌ای که بشود آن را در دست گرفت ؛ خنک شوند .
  7. چند عدد دستمال‌کاغذی یا تکه‌ای پارچه بردارید و بادام‌ها را روی آن بگذارید سپس آن‌ها را خشک‌کنید.
  8. در این مرحله پوست بادام باید مقداری چروک شده باشد .
  9. بادام را بین انگشت شست و اشاره خود قرار داده و مقداری فشار دهید تا پوست به‌سادگی جدا شود .
  10. در این هنگام دست دیگر خود را جلوی بادام قرار دهید تا بادام داخل اتاق پرت نشود .
  11. بعضی‌اوقات پوست بادام به‌سادگی کنده نمی‌شود که باید با انگشت شست خود پوست باقی‌مانده را تراش بدهید .
  12. اگر پوست کندن بادام‌ها بعد از جوشاندن بازهم سخت بود زمان بیشتری آن‌ها را داخل آب جوش قرار دهید .
  13. با توجه به دستور پخت یا کاری که می‌خواهید انجام دهید ممکن است نیاز به بادام خشک بدون پوست داشته باشید .
  14. بادام‌ها را روی کاغذ پخت‌وپز در داخل ماهی‌تابه قرار دهید و چند روز بگذارید تا بماند و خشک شوند .
  15. در طول این مدت ماهی‌تابه را مقداری تکان دهید تا هر ۲ طرف بادام خشک شود .
  16. از قرار دادن بادام در فر یا ماکروویو اجتناب کنید زیرا در این صورت شما بادام‌ها را می‌پزید .

آشنایی با دیگر خواص حریره بادام

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با حریره بادام

  • حریره بادام از جمله مواد غذایی مفید بعنوان غذای کمکی در نوزادان است . در این مقاله طرز تهیه حریره بادام و خواص آن را توضیح خواهیم داد.
  • بهتر است در دوران شش ماهگی که قصد دارید از غذاهای کمکی استفاده کنید. “حریره بادام” و شیر بادام تهیه کنید .
  • از این ماده غذایی بهره ببرید زیرا یه دلیل داشتن مواد مغذی به جلوگیری از نرمی استخوان ها و کلسیم سازی در این دوره بسیار کمک می کند.
  • بهتر است بادام را به دلیل سرشار بودن از مواد مغذی و فواید فراوان فقط به دوران نوزادی محدود نکنید.
  • و برای رشد بهتر کودکان ار آن در رژیم غذایی دوران کودکی فرزندانتان استفاده کنید.

خواص حریره بادام برای بزرگسالان

  1. به گفته یک متخصص فیزیولوژی، شیره و حریره بادام به دلیل ارزش غذایی بالا به افزایش قدرت و قوت نیروی بدنی کمک کرده و برای رفع ناتوانی جنسی مفید است.
  2. دکتر سید مهدی میرغضنفری گفت: مصرف بادام درختی برای افرادی که از نظر جنسی کم‌توان شده اند بسیار مناسب است.
  3. از آنجا که حریره و شیره بادام طبع رو به گرمی دارند، نه تنها سبب تقویت و افزایش انرژی و توان بدنی در کسانی می‌شود
  4. که دچار ضعف قوای جنسی شده اند بلکه به تقویت حافظه نیز کمک شایانی می کند.
  5. وی ادامه داد: مصرف شیره و حریره بادام به کودکان، افراد ضعیف و کم خون، کسانی ‌که مزاج یا معده سرد دارند،
  6. سالمندانی که جویدن و هضم معده برایشان مشکل است و زنانی که قصد حاملگی دارند یا باردارند نیز توصیه شده است.

خواص حریره بادام برای سرماخوردگی و سرفه

  • حریره بادام خلط آور است و خس خس سینه را خوب می کند.
  • خوردن حریره بادام برای درمان گلودرد و سرفه مفید است.
  • و از آنجایی که حریره بادام یک غذای آبدار است
  • خوردن آن در مواقع سرماخوردگی به شدت توصیه می شود.
  • مواد قلیایی به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند بادام نیز جزو همین مواد غلیایی است،
  • در نتیجه به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. کودکان در دوره رشد و خردسالی دچار سرماخوردگی‌های متعددی می‌شوند،
  • در نتیجه بهتر است در برنامه غذایی کودکان جای دهید.

پوست کندن بادام نی نی سایت | جوشانده پوست بادام درختی | خواص پوست سبز بادام شیرین

طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان

  1. برای تهیه شیره بادام، تعدادی بادام را چند ساعت خیس کنید و برای هضم آسان تر، پوست نازک آن را جدا نموده، سپس در مخلوط‌کن خرد کنید.
  2. کمی شکر یا پودر نبات یا عسل هم به آن بیفزایید. برای تهیه حریره بادام نیز مقداری پودر بادام
  3. را به همراه کمی شکر و آب حرارت دهید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود.
  4. از این فراورده ها می توانید روزانه به میزان متعادلی استفاده کنید.
  5. بادام درختی دو نوع تلخ و شیرین دارد گفت: بادام تلخ برای خوردن مناسب نیست زیرا سمومی دارد
  6. که برای سلامت مضرند اما مصرف روغن آن به صورت موضعی فواید زیادی دارد.
  7. از دیدگاه طب سنتی، طعم‌ها دارای مزاج مشخصی هستند و طعم تلخ، مزاج گرم دارد و از این رو بادام تلخ مزاج گرم و خشک داشته و حرارت بالایی دارد.
  8. بنابراین ماساژ عضلات و مفاصل مخصوصا در افراد سردمزاج که دچار اسپاسم
  9. و درد عضلانی و یا تورم و درد مفصل بویژه هنگام صبح هستند بسیار توصیه شده است.