کلاهبرداری وکیل از موکل

وکیل کلاهبرداری , بهترین وکیل متخصص کلاهبرداری در غرب تهران – صادقیه : کسی است که حوزه ی فعالیتش جرایم کلاهبرداری است و تسلط کامل بر قوانین و مقررات جرم کلاهبرداری را دارد و با تبحّر و تجربه ی کافی توانسته رأی مطلوب را به نفع موکل خود اخذ کند .

تعریف جرم کلاهبرداری

امروزه جرم کلاهبرداری یکی از جرایمی است که گریبان گیر افراد زیادی شده است . جرم کلاهبرداری عبارت است از بردن مال دیگری به وسیله اعمال متقلبانه ای که موجب فریب قربانی می شود . آنچه که جرم کلاهبرداری را با دیگر جرایم علیه اموال متمایز می کند ، آن است که در جرم کلاهبرداری بر خلاف دیگر جرایم علیه اموال ، قربانی مال خود را با رضایت به مجرم می دهد .

در واقع در سایر جرایمی که علیه اموال اشخاص اتفاق می افتد ، اموال قربانی بدون رضایت او منتقل می شود . در حالی که در جرم کلاهبرداری مرتکب به گونه ای عمل می کند که قربانی فریب خورده و مال را با رضایت خود در اختیار مجرم قرار می دهد . برخی از کلاهبرداری ها آنچنان خوب طراحی شده اند که اغفال نشدن به وسیله ی آنها خود نوعی حماقت است .

Fraud of the lawyer from the client

ارکان جرم کلاهبرداری

  • توسل به عملیات متقلبانه توسط مرتکب
  • قربانی بودن شخص
  • فریب خوردن قربانی
  • تقدم توسل به عملیات متقلبانه بر فریب قربانی
  • برده شدن یا انتقال مال قربانی با رضایت او

خصوصیات وکیل کلاهبرداری

مقدمه ی فوق الذکر برای این بود که اهمیت جرم کلاهبرداری و نکات مهم در تحقق این جرم را متذکر شویم . کسی است که تمامی جزئیات و ارکان تشکیل دهنده جرم کلاهبرداری را می شناسد و با اخذ پرونده های مختلف در زمینه کلاهبرداری ، تجربه کافی را در این زمینه کسب کرده است .

بهترین وکیل متخصص کلاهبرداری در غرب تهران – صادقیه

بهترین وکیل کلاهبرداری کسی است که با داشتن تجربیات کافی در دعاوی کیفری و بر اساس گفته های شاکی و متهم ، دفاعیات لازم را انجام دهد و رأی مطلوب را به نفع موکل خود اخذ نماید .

نکاتی در خصوص جرم کلاهبرداری

  1. چنانچه در روش کلاهبرداری ، خصوصیات متقلبانه بودن موجود نباشد. ولو اینکه منتهی به بردن مال دیگری نیز شود. و یا شخص با صرف دروغ موفق به بردن مال غیر شود. مشمول تعریف مانور متقلبانه و در نهایت کلاهبرداری نخواهد شد .
  2. مانور متقلبانه الزاماً بایستی همراه با مجموعه ای از اعمال مادی و خارجی باشد .
  3. اگر مالباخته در اثر بی احتیاطی مال خود را از دست بدهد. کلاهبرداری محقق نشده است . چرا که بی احتیاطی از باب غفلت است نه اغفال
  4. چنانچه شخصی مدعی داشتن توانایی ارتباط با ارواح یا انجام دادن اعمال جادویی باشد و از این طریق موفق به بردن مال دیگری گردد. کلاهبرداری محقق شده است .

چنانچه دلالی با صحنه سازی ، شخصی را از پایین آمدن قیمت کالایی بترساند و بر اثر اغفال کالاهای اوکیل کلاهبرداری به گفته می‌شود که نسبت به کلیه قوانین و حقوق کیفری ایران آگاهی و تخصص کامل دارد که همواره علم و دانش خود را در این زمینه با مطالعه و تحقیق به روز می‌نماید.

وکیل کلاهبرداری باید نسبت به تمامی قوانین کیفری با اطلاع باشد. این قوانین شامل قانون مجازات اسلامی، قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری و قانون آیین دادرسی کیفری می‌شوند.

از آن جایی که رسیدگی به جرم کلاهبرداری از نظر تشخیص نوع جرم و نحوه شکایت از متهم به جرم کلاهبرداری از اهمیت خاصی برخوردار است، خیلی بهتر است کسی که شاکی هست قبل از هرگونه اقدام بر علیه شخص، با یک وکیل کلاهبرداری متخصص و آشنا به قوانین مربوط به جرم کلاهبرداری مشورت نماید تا به بهترین شکل از حق او دفاع شود.

بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران

شما می‌توانید در خصوص مشکلات پیش‌آمده ناشی از مواردی که به جرم کلاهبرداری مربوط می‌شوند و نسبت به آن مورد اتهام قرار گرفته‌اید و یا مورد فریب واقع شده‌اید، با وکیل کلاهبرداری متخصص  و آگاه به مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید و به جهت شرایط رخ‌داده قراردادی را منعقد نمایید تا به بهترین شکل از حق شما دفاع شود.

انتخاب وکیل کلاهبرداری پایه یک دادگستری درست در این زمینه می‌تواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حق شما باشد چرا که گاهی ممکن است که افراد بدون اینکه به وکیل متخصص کلاهبرداری رجوع کنند به‌تنهایی در جلسات رسیدگی حاضر شده و بدون داشتن آگاهی از راه‌های مناسب رسیدن به حق، رأی مناسبی دریافت نکنند.

در تعریف آن باید بیان داریم که جز جرایم اقتصادی نیز به شمار می‌رود این‌چنین باید بیان نماییم، به جرمی جرم کلاهبرداری گفته می‌شود که در آن فرد مجرم از طریق راه‌های متقلبانه اقدام به فریب فرد مقابل می‌نماید، به این صورت که مجرم با استفاده از ابزار و وسایل متقلبانه اقدام به فریب فرد می‌کند و خسارات مالی را به نفع خود به آن شخص وارد می‌کند که فرد فریب خورده می‌تواند قبل از انجام هرگونه شکایت بر علیه فرد خاطی با وکیل کلاهبرداری  متخصص مشاوره نماید.

مصادیق کلاهبرداری مطابق قانون چیست؟

در ماده ۱ قانون تشدید مجازات ارتشا، اختلاس و جرم کلاهبرداری آورده شده است که هرگاه شخصی با امیدوار کردن مردم به وجود شرکت و مؤسسه‌ای و یا دادن یک شغل و اختیارات  و یا امور غیرواقعی امیدوار بسازد، یا نسبت به موضوعی که حقیقت ندارد آن‌ها را بترساند و از این راه وجوه، مال و اسنادی  را به دست آورد جرم کلاهبرداری محسوب و از مصادیق جرایم اقتصادی می‌باشد.

در این جا علاوه بر آن که باید مال به دست آورده را به صاحب خود بازگرداند و معادل آن جزای نقدی بپردازد، به حبس از ۱ تا ۷ سال محکوم خواهد شد حال شخصی که متهم به جرم کلاهبرداری شده است و یا شخصی که ادعا دارد که از او کلاهبرداری شده است، می‌تواند در این خصوص از وکیل کلاهبرداری متخصص در  این نوع جرایم استفاده نماید تا وکیل کلاهبرداری با استفاده از راهکارهای قانونی در خصوص این جرم بتواند به شخص یاری برساند.

از جمله جرایمی که در زمره جرم کلاهبرداری هستند و مجازات جرم کلاهبرداری را دارند چند مورد را برای شما مثال می‌زنیم:

  • معرفی مال دیگری به‌عنوان مال خود و انجام عملیات اجرایی نسبت به آن
  • تقاضای ثبت ملک توسط شخص امین
  • تقاضای ثبت ملک توسط وارث با علم به این که ملک منتقل شده و یا او مالک این ملک نیست.
  • خودداری از استرداد حق طرف مقابل
  • فریب‌دادن فرد و گرفتن مال وی جهت‌دادن یک عنوان شغلی به او
  • دادن امید واهی در خصوص دادن وام از مؤسسه‌ای که وجود خارجی ندارد
  • جرم کلاهبرداری اینترنتی
  • جرم کلاهبرداری ارزی

جرم کلاهبرداری به چند صورت اثبات می شود؟

وکیل کلاهبرداری بیان می‌دارد که مطابق ماده ۱۶۰ قانون مجازات اسلامی، ادله اثبات جرم کلاهبرداری عبارت است از: اقرار، شهادت، علم قاضی و سوگند.

اقرار

اقرار به عنوان یکی از ادله اثبات جرم کلاهبرداری شناخته شده است. در قانون، اقرار به این معناست که خود متهم اعتراف نماید که مرتکب جرم کلاهبرداری شده است. در این خصوص ماده ۱۶۴ قانون مجازات اسلامی بیان داشته است که اقرار عبارت است از اخبار شخص به ارتکاب جرم از جانب خود است.در مثال این‌چنین بیان می‌شود، شخص متهم اقرار می‌کند که من به‌قصد این که پولی به دست آورم به فرد شاکی امید واهی دادم تا او را بر سر شغل وعده داده شده بیاورم و او را مشغول کنم.

شهادت

شهادت نیز به عنوان یکی از ادله اثبات جرم کلاهبرداری شناخته شده است. در قانون، شهادت به این معنا هست که افرادی در مرجع قضایی و در حضور قاضی به مجرم بودن فرد کلاهبردار شهادت دهند و در این خصوص فردی که شهادت می‌دهد باید از یک سری شرایط برخوردار باشد.

بلوغ، عقل، عدالت و نداشتن منفعت شخصی در دعوا و … از انواع آن هستند. در خصوص جرم کلاهبرداری هم به همین شکل است که افرادی که شهادت در خصوص وقوع جرم کلاهبرداری می‌دهند باید بتوانند این موضوع را اثبات کنند که شاهد این بوده‌اند که فرد متهم اقدام به فریب دادن فرد شاکی کرده است.

علم قاضی

علم قاضی یکی از ادله‌های اثبات دعوا می‌باشد که مطابق ماده ۲۱۱ قانون مجازات اسلامی علم قاضی عبارت است از: یقین حاصل از مستندات بین در امری است که نزد وی مطرح می‌شود. در مواردی که مستند حکم، علم قاضی است، وی موظف است قرائن و امارات بیّن مستند علم خود را به طور صریح در حکم قید کند.

در توضیح این ماده قانون باید این چنین بیان نماییم که گاهی قاضی با استفاده از دلایل و مدارکی که ذیل رسیدگی به پرونده به دست می‌آورد بر او اثبات می‌شود که متهم واقعاً مرتکب جرم کلاهبرداری شده است و قاضی در حکم خود باید قید نماید چگونه به این علم رسیده است که آن شخص کلاهبردار است. به طور مثال: درخواست تحقیقات محلی و معاینه محلی نموده است و از طریق این موارد به آگاهی رسیده است.

سوگند

سوگند یکی از انواع ادله اثبات دعوا می‌باشد و مطابق ماده ۲۰۱ قانون مجازات اسلامی سوگند عبارت است از: گواه قراردادن خداوند بر درستی گفتار ادا کننده سوگند است؛ اما در خصوص بحث کلاهبرداری و این که سوگند راهی برای اثبات کلاهبرداری هست یا خیر،  باید بیان نماییم که جرم کلاهبرداری در دسته جرایم تعزیری قرار می‌گیرد به همین جهت نمی‌توان در خصوص جرایم تعزیری از سوگند استفاده کرد.

عناصر تشکیل دهنده جرم کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری بیان می‌دارد هر رفتار و عملی برای آن که بتواند عنوان مجرمانه بگیرد باید از نظر قانون دارای سه عنصر مادی، معنوی و قانونی باشد. هر سه عنصر به شکل مشترک باید محقق گردند تا جرم کلاهبرداری رخ دهد.

یعنی جرم به صورت یک عمل فیزیکی رخ داده باشد، عمل فیزیکی که در جرم کلاهبرداری رخ می‌دهد به شکل فعل مثبت بوده و نمی‌توان ترک فعل را جز عناصر مادی این جرم به حساب آورد. به طور مثال: شخص خود را دارای مقام خاصی معرفی می‌نماید و به واسطه آن مقام خیالی از فرد فریب خورده مبالغی را دریافت می‌نماید تا کار این اشخاص را انجام دهد در این جا این جرم  به شکل فعل مثبت رخ داده است.

در اینجا باید بگوییم که عنصر مادی جرم از این نظر اهمیت دارد که عنصر اصلی در تحقق جرم کلاهبرداری به حساب می‌آید و مواردی که در خصوص عنصر مادی باید وجود داشته باشد تا جرم رخ دهد را به اختصار بیان می‌کنیم:

  • وسایلی که شخص خاطی از آن برای فریب استفاده می‌کند، باید تقلبی باشد و شخص فریب خورده از تقلبی بودن وسایل اطلاع نداشته باشد.
  • مالی که شخص از آن خود می‌کند باید متعلق به غیر باشد.
  • استفاده از وسایل متقلبانه باید عاملی برای تحصیل مال باشد نه برعکس.

عنصر قانونی جرایم کیفری

یعنی عمل ارتکابی از حیث قانون جرم باشد، عنصر قانونی جرم کلاهبرداری در ماده ۱ قانون تشدید مجازات ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری آورده شده است که هرگاه شخصی با امیدوار کردن مردم به وجود شرکت و مؤسسه‌ای و یا دادن یک شغل و اختیارات  و یا امور غیر واقعی امیدوار بسازد و یا نسبت به موضوعی که حقیقت ندارد آن‌ها را بترساند و از این راه وجوه، مال و اسنادی را به دست آورد، از مصادیق جرایم اقتصادی است و علاوه بر آن که باید مال به دست آورده را به صاحب خود بازگرداند و معادل آن جزای نقدی بپردازد به حبس از ۱ تا ۷ سال محکوم خواهد شد.

یعنی فردی که مرتکب جرم کیفری می‌شود، باید قصد و نیت لازم مجرمانه را داشته باشد؛ از عنصر معنوی تحت عنوان سوءنیت صحبت می‌شود که خود این سوءنیت به دو قسم عام و خاص تقسیم می‌شود.

حال در تعریف سوءنیت عام باید بگوییم که در جرم کلاهبرداری فرد باید به صورت عامدانه به وسایل متقلبانه برای فریب‌دادن فرد متوسل شود؛ سوءنیت خاص در جرم کلاهبرداری حالتی است که در آن فرد باید قصد بردن مال فرد را داشته باشد. در اینجا فرد فریب خورده می‌تواند با استفاده از وکیل کلاهبرداری به بهترین شکل سوءنیت فرد خاطی را اثبات نماید.

وکیل آنلاین به معنای ارائه خدمات حقوقی از طریق اینترنت است. این خدمات ممکن است شامل مشاوره حقوقی، تدوین اسناد حقوقی، نگارش قراردادها، و حتی نمایندگی در دعاوی حقوقی آنلاین باشد. با پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از وکلا و کارشناسان حقوقی این امکان را فراهم کرده‌اند که مشتریان خود را به صورت آنلاین پذیرش کنند و خدمات حقوقی را از راه دور ارائه دهند.