آموزش پخت و دم کشیدن سریع برنج در 10 دقیقه

برنج ایرانی را 3 الی 4 بار با آب ولرم بشورید بعد به اندازه یک بند انگشت آب سرد روی آن بریزید و سپس روغن و نمک بزن روی گاز با شعله زیاد بگذارید یکی دو بار هم بزن وقتی آب برنج تمام شد برنجها را از دور قابلمه بصورت مخروط جمع کن و 5سوراخ با دسته کفگیر در چهار طرف و وسط برنج ایجاد کن دمکنی را بگذار با شعله زیاد تا 30 ثانیه بعد شعله را بسیار کم کن تا 35 الی 45دقیقه کته شما آماده است. برای خرید برنج طارم هاشمی کلیک کنید.

مقداری برنج را شسته اندازه یک بند انگشت بیشتر از سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه نموده روی گاز میگذاریم آب آن که گرفته شد دمکنی را گذاشته 20 دقیقه دیگر آماده است.

ابتدا دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بجوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید. (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد).

آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند. اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است. در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل می کنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش می کنند و برای هر سفارش یک آبکش روی بخار می گذارند

اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو می شود. چون در این روش نمی توان روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود ندارد.

سریعترین روش پخت برنج ایرانی

صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالاتا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است.

1- یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.
2- یک عدد پیاز را پوست کرده و در داخل برنج فرو کنید، پیاز بوی سوختگی را به خود می گیرد.

وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج درصورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است.

اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شدید که برنج شما شور شده است موقع آبکش کردن برنج آب بیشتر روی برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری آن ندارید. مگر این که خورش را بی نمک درست کنید.

اگر بر اثر فراموشی برنج تان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار هر وقت صحبت از برنج رستورانی میشود بی شک از برنج های قد کشیده و خوش عطر و طعم یاد میکنیم
البته رستوران های درجه یک نه هر رستورانی، رستوران هایی که ارائه میدهند?
حتما از خودتان سوال کردید این رستوران ها از چه روشی استفاده میکنند و چطور پخت سریع برنج انجام میشود!
در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز پخت برنج رستورانی را به شما آموزش بدیم.

در رستوران ها معمولا به دو روش مدت بلند و مدت کوتاه ( فوری ) طبخ انجام میشود
اگر مدت زمان کافی برای پخت دارید از روش مدت بلند که همان طرز پخت به روش آبکش میباشد عمل کنید

اما برای آماده کردن فوری از روش مدت کوتاه
که در این مقاله به شما آموزش میدهیم طبخ میشود و بسیار راحت میباشد.

در این روش چون وقت کافی برای پخت برنج نداریم قاعدتا باید بدون ته دیگ در نظر بگیرید منتهی بعد از آماده شدن میتوانید مقداری کره و زعفران به آن اضافه کنید.

دو قابلمه حاوی آب را بر روی شعله گاز قرار دهید، در یکی از قابلمه ها بعد از جوشیدن برنج بریزید و نمک به اندازه کافی به آن بزنید

پخت سریع برنج

سپس بعد از آماده شدن برنج آن را در آبکش فلزی خالی کنید و آبکش را بر روی قابلمه ای که آب در حال جوشیدن است قرار دهید
و آن را بپوشانید با شدت بخار و برخورد به دانه های برنج به مدت ده دقیقه برنج آماده خواهد شد

و اگر دقت کرده باشید برنج ها در رستوران معمولا با کره سرو میشوند و ته دیگه ندارند، جز اینکه ته دیگه از قبل آماده بوده باشد.

طرز تهیه برنج رستورانی مجلسی

ابتدا برنج را در محلولی از آب و نمک بخیسانید ( به کهنه و تازه بودن برنج توجه کنید )
برنج هرچه کهنه تر باشد باید بیشتر خیس بخورد بعد از خیساندن
برنج را به درستی بشویید و اینکار را دو الی سه بار تکرار کنید

در مرحله بعد قابلمه ای مناسب با توجه به حجم برنج انتخاب کنید و دو سوم آن را با آب پر کنید و بجوش بیاورید
سپس بعد جوشیدن برنج را از آبکش به قابلمه انتقال دهید و بعد از 10 دقیقه یک دانه از برنج را در دست خود له کنید
بطوریکه برنج نه سفت باشد نه خمیر!در مرحله بعد چند تکه یخ جهت شوک به برنج و قد کشیدن آن به آب جوش اضافه کنید

بعد از ذوب شدن یخ برنج را هم بزنید و فورا برنج را آبکش کنید در حین آبکش کردن به آن آب ولرم بزنید
و منتظر بمانید تا آب کاملا از آب کش جدا شود اگر مایل به ته دیگ داشتن برنج هستید
کف قابلمه ای که قرار است برنج برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش های بسیار متنوعی می توانیم بپزیم که اکثر این روش ها باعث می شود به اصطلاح عامیانه برنج شفته شود و دانه های برنج به هم بچسبند. با روش آبکش کردن برنج پس از پخت برنجی مجلسی و دانه دانه داریم که برای سرو در مجالس و مراسم ها بسیار مناسب است. از برنج های بخار پز یا کته هم می توانیم به صورت مجلسی استفاده کنیم، البته بهتر است آنها را به صورت قالبی درست کنیم تا ظاهر شکیل تری داشته باشند. برنج آبکش را می توانیم به صورت کاملا ساده یا به همراه مواد مانند باقالی، شوید و … درشت کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 پیمانه
نمک 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب به مقدار کافی
خروج از نسخه موبایل