در دیدار مشترک رئیس ساترا و معاون تلویزیون استان گوانگدونگ چین بر نزدیکی دو کشور ایران و چین و زمینهسازی همکاری دو کشور در زمینههای محتوایی و رسانهای تأکید شد.
به گزارش سرخط نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، جلسه دیدار رئیس ساترا و معاون تلویزیون استان گوانگدونگ چین روز سهشنبه ـ ۵ دیماه ـ در ساترا برگزار شد.
در این جلسه سعید مقیسه رئیس، محسن قائمینسب قائممقام و صفرعلی مدیر آموزش و تعاملات بینالمللی ساترا، شییان سنگ معاون سردبیر ارشد و لیوشوآ مدیر بینالملل رادیو و تلویزیون استان گوانگدونگ حضور داشتند.
مقیسه در ابتدای جلسه ضمن خوشآمدگویی به هیئت چینی و ارائه مختصری از ماموریتها و اهداف ساترا و اقدامات صورت گرفته طی سالهای اخیر گفت: نزدیکی دو کشور ایران و چین زمینهساز همکاری دو کشور در زمینه های محتوایی و رسانهای است.
وی تاکید کرد: مجوزهای ارائه شده ساترا در سه بخش مجوزهای فعالیت پلتفرمها، تولید، انتشار و پخش صادر میشوند. همچنین با توجه به ماموریت سازمان، شکلگیری یک رسانه مشترک با محور انتشار محتوا و نه تولید محتوا بین ایران و چین مهم و ضروری است.
سنگ در ادامه جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و معرفی استان گواندونگ چین به اهمیت این استان در همسایگی هنگکنگ اشاره و بیان کرد: سازمان رادیو و تلوزیون استان گواندونگ هشت رادیو و ۱۴ شبکه تلوزیونی دولتی دارد که یکی از این شبکهها به صورت ۴k پخش میشود و مخاطب این شبکهها بالغ بر ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر هستند.
وی ادامه داد: یکی از اهداف حضور خود در ایران، امکانسنجی تولید محتوای مشترک با ایران و امکان تبادل محتوای تولیدی بین دو کشور و به خصوص رادیو و تلویزیون دو کشور است؛ بهعلاوه کلیه محتوای تولیدی که در تلویزیونهای این کشور پخش میشوند را باید سازمان رادیو تلویزیون این کشور و CIC تایید کنند.
معاون تلویزیون استان گوانگدونگ چین یکی دیگر از اهداف حضور خود در ایران را تولید مستند به زبان چینی دانست و گفت: تلویزیون این استان از اگوست ۲۰۲۳ در تلاش است تا با تولید مستنداتی در هفت کشور مهم جهان از جمله برزیل، ایران و هند، واقعیتهای جامعه این کشورها را به مردم چین معرفی کند.
در ادامه جلسه مدیر آموزش و تعاملات بینالمللی ساترا ضمن اشاره به ارتباطات برقرار شده بین ساترا بهعنوان سازمان تنظیمگر ایران و CIC خاطرنشان کرد: سازمان تنظیمگر چین، تولیدات و مراودات محتوایی دو کشور به عنوان ظرفیتی قابل اتکا برای گسترش همکاری دو جانبه قلمداد میشود.
قائممقام ساترا هم عنوان کرد: تاریخ حضور ایرانیان مسلمان در استان گواندونگ چین بیانگر این است که این همکاریها امروز نیز امکان گسترش دارند. همچنین باید توجه داشت با توجه به کلام رهبری ایران درخصوص غیر قابل اعتماد بودن آمریکا، دشمنی آمریکا با هر دو ملت ایران و چین عامل نزدیکی دو کشور است.
در بخش پایانی این جلسه، دو طرف ضمن اهدای یادبودهایی از صنایع دستی ایران و چین، بر ضرورت گسترش همکاریهای مشترک تاکید کردند. شی این جلسه را نقطه آغازی برای گسترش همکاریهای فی مابین دانست و مقیسه نیز ابراز امیدواری کرد که با حضور نماینده دائمی تلویزیون گوانگدونگ در ایران، همکاریهای بین دو کشور بلندمدت شود و ادامه پیدا کند.
انتهای پیام