«صادق خان»، شهردار لندن اعلام کرده که اقدامات لازم برای جلوگیری از هجوم گسترده ساسها به سیستم حمل و نقل عمومی این شهر در حال انجام است.
به گزارش سرخط نیوز به نقل از بی بی سی، پیش از این وجود این حشرات در مدارس، قطارها، بیمارستان ها و سینماها در پاریس، پایتخت فرانسه گزارش شده است.
صادق خان اذعان کرده که ساسها منجر به ایجاد نگرانی در بین مردم شدهاند و آنها نگرانند که این حشرات به لندن نیز هجوم بیاورند.
وی افزود که با مقامات فرانسه در این مورد صحبت کرده و از تجربیات آنها برای مقابله با این حشرات استفاده می کند.
شهردار لندن خاطرنشان کرده که اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است.
پیش از این نیز وزیر آموزش فرانسه اعلام کرد که به دلیل نگرانیهای فزاینده در مورد هجوم ساسها، مجبور به تعطیلی هفت مدرسه شده است.
دولت فرانسه یک سری جلسات را برای بررسی تعداد فزاینده موارد گزارش شده ساس در زمانی که این کشور میزبان جام جهانی راگبی است و برای میزبانی المپیک ۲۰۲۴ پاریس آماده می شود، برگزار کرده است.
همچنین با توجه به گزارشهای قبلی مبنی بر شیوع این حشرات در برخی مناطق پاریس، آژانس بهداشت ملی فرانسه نیز به شهروندان این کشور توصیه کرده است که هنگام سفر، تخت هتل محل اقامت خود را برای اطمینان از نبود ساس کنترل کنند و در انتقال مبلمان دست دوم یا تشکهای دست دوم به خانههای خود احتیاط به خرج دهند.
ساسها که در دهه ۱۹۵۰ تا حد زیادی از زندگی روزمره مردم در فرانسه رخت بربسته و ناپدید شده بودند، در دهههای اخیر بیشتر به دلیل تراکم بالای جمعیت و استفاده انبوه از وسایل حمل و نقل عمومی بار دیگر به تدریج پدیدار شدند.
این حشرات که به دلیل عادت به لانهسازی در تشک از آنها به عنوان ساس رختخواب نیز یاد میشود، اغلب در لباسها و یا چمدانها نیز جا خوش میکنند؛ این نوع از حشرات بیشتر شب هنگام فعالند و از خون انسان تغذیه میکنند.
مقامات بهداشتی فرانسه میگویند که ساسها از سال ۲۰۲۰ به این سو برای بهداشت عمومی در این کشور مشکلساز بودهاند.
در همین حال، گزارش ماه ژوئیه آژانس ایمنی بهداشت عمومی در فرانسه نشان میدهد که یک دهم از کل خانوادههای فرانسوی طی چند سال گذشته با مشکل ساس روبرو بودهاند.
نیش ساس باعث ایجاد نواحی قرمز، تاول یا التهابهای بزرگ روی پوست می شود و می تواند با خارشهای شدید یا واکنشهای آلرژیک همراه شود.
انتهای پیام