انواع سولاردام و تعمیر آن
سولاردام SolarDom به دلیل کیفیت های برتر از جمله صرفه جویی در مصرف انرژی، گرمایش معمولی و طراحی شیک، از بهترین انتخاب های ماکروفر است. تعمیر سولاردام کار بسیار پیچیده ایی است که نیاز به تخصص کافی در این زمینه دارد.تعمیر کارباید آشنایی کاملی با تعمیر ماکروفر سامسونگ، الجی،توشبا و… داشته باشد. سولاردام تکنولوژی متفاوتی است که شرکت ال جی برای اولین بار آن را در ماکروفرهای خود ارائه داد . اما در حال حاضر شرکت های سازندهی ماکروفر دیگر نیز از تکنولوژی مشابه ی استفاده میکنند و هر دستگاه مایکروویو که از این فناوری برخوردار است را اصطلاحاْ سولاردام میگویند. در حال حاضر شرکتهای بزرگ تولدی ماکروفر دیگر مثل سامسونگ، بوش، زیمنس، نف نیز انواع ماکروفرهای سولاردام را تولید میکنند.
نمایندگی تعمیرات سولاردام ال جی (LG)
شرکت ال جی در سال 1947 در کره ی جنوبی راه اندازی شد. این شرکت حدود سیصد هزار کارمند دارد. شرکت ال جی مبدع تکنولوژی سولاردام است. سولاردام ال جی اولین مرتبه با تکنولوژی ویژه ی خود پخت ترکیبی را ارائه داد تا طعم غذا مانند روش های طبخ قدیمی حفظ شود. در سولاردام ال جی گریل از پایین نیز غذا را گرم میکند.
نمایندگی سولاردام گلدایران
شرکت گلد ایران بیش از سی سال است که در ایران مشغول به فعالیت است و محصولات ال جی را تولید میکند. شرکت گلدایران نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش محصولات ال جی را پشتیبانی میکند که شامل نصب، گارانتی و تعمیر لوازم خانگی است.
نمایندگی تعمیرات سولاردام سامسونگ
شرکت سامسونگ در سال 1969 در کره ی جنوبی تاسیس شد و به سرعت جای خود را میان مردم باز کرد. سولاردام سامسونگ از دستگاههای منتخب کاربران است که محبوبیت ویژه ای دارد. در سولاردام سامسونگ نیز گزینه های ترکیبی گریل و کانوکشن پخت انواع غذاهای را آسان میکنند.
نمایندگی تعمیرات سولاردام بوش (Boosh)
محصولات بوش همواره از انتخاب های قطعی کسانی است که قصد خرید لوازم خانگی دارند. انواع ماکروفر و سولاردام های بوش در بازار موجود است. شرکت بوش درواقع شرکت مادر شرکت های زیمنس و نف است.
نمایندگی تعمیرات سولاردام توشیبا
شرکت توشیبا از قدیمی ترین شرکت های تولید لوازم خانگی است که در سال 1875 در ژاپن تاسیس شد. ماکروفرهای و سولاردام های توشیبا در انواع مختلفی تولید میشوند که برخی گزینه ی هواپزی را نیز دارا هستند.
درصورت خراب شدن سولاردام به کجا مراجعه کنیم؟
درصورتی که سولاردام شما با ایراداتی مثل گرم نکردن غذا، جرقه زدن، صدای غیرعادی، نچرخیدن سینی، کار نکردن دکمه ها و ایراد دیگری از کار افتاده، توصیه میشود دستگاه را از برق بکشید و به هیچ عنوان با آن کار نکنید. سولاردام هم مانند ماکروفر به علت تولید ولتاژ بالا بسیار خطرناک است و نباید درصورت عدم آشنایی با تعمیرات فنی اقدام به تعمیر خودسرانه کرد. اگر سولاردام شما به هر علتی نیاز به عیبیابی و تعمیر دارد بهتر است با نمایندگی های مجاز برند سولاردام خود تماس بگیرید.
فرق سولاردام با ماکروفر در طراحی آنها
- در طراحی سولاردام ظاهر مدرنتری ارائه شده است.
- اندازه ی سولاردام عموماْ بزرگتر از ماکروفر و ماکروویو است.
- درب سولاردام معمولاْ از بالا باز میشود.
- فضای داخلی سولاردام مدور و گرد است و همین ویژگی یکی از مزیت های سولاردام است. فضای گرد سولاردام نه تنها در پخت یکنواخت غذا موثر است، بلکه چون اکثر ظروف ته گرد هستند، جایگیری ظرف در سولاردام بهتر است. به علاوه این فضای گرد تمیزکاری داخل آن را بسیار آسانتر میکند و در نتیجه از آسیبهای احتمالی که به علت کثیفی ماکروفر رخ میدهد برای سولاردام جلوگیری میشود. چسبیدن خردههای غذا و مایعات خشک شده رو و زیر سینی ماکروفر یا سولاردام میتواند به ایجاد ایراداتی مثل نچرخیدن سینی، شکستن کوپلر و موتورگردان و یا حتی آسیب به قطعات دیگر منجر شود.
فرق سولاردام و ماکروفر در نحوه پخت غذا
- در سولاردام برنامه های پخت متنوعی وجود دارد. در سولاردام میشود غذا را گریل و کباب کرد، میشود غذا یا کیک پخت، میشود غذای ترد و برشته درست کرد، میشود سبزیجات پخت، و …
- در سولاردام علاوه بر امواج مایکروویو از پخت کانوکشن و گرمایش توسط المنتهای نوری استفاده میشود. تعداد المنتهای حرارتی در سولاردام بیشتر است و همین موضوع به پخت بهتر غذا کمک میکند و خشک و بیمزه شدن غذا جلوگیری میشود. در سولاردام مزه ی غذا مانند روشهای پخت سنتی حفظ میشود. درواقع در کف سولاردام از مگاهیترهای سرامیکی و هالوژنی و در بالای آن از هیترهای زغالی استفاده شده تا علاوه بر المنتهای نوری بتوان از گرمایش سراسری برای پخت هرچه بهتر غذا بهره برد. این ویژگی به پخت شما در سولاردام سرعت زیادی میبخشد.
- امواج مایکروویو در سولاردام از بالای دستگاه وارد غذا میشوند، در حالیکه در ماکروفرهای معمولی امواج از کناره های دستگاه وارد غذا میشوند.
منبع: تکنونامه