علمی و پزشکی

جایگاه اسفناج در طب سنتی

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

جایگاه اسفناج در طب سنتی
آفتاب‌‌نیوز :

اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون، درمان ناراحتی‌های تنفسی و درد مفاصل، ملین، درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا و درمان کم خونی توصیه کرده اند.

طبع اسفناج سرد می‌باشد.

ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده، روده و کیسه صفرا شده و حرکات دوکی شکل سیستم گوارشی را تقویت می‌کند.

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

کسانی که مبتلا به سنگ صفرا هستند و بیماری التهاب مفاصل دارند مصرف اسفناج توصیه نمی‌شود. چون اکسالات موجود در آن موجب وخیم‌تر شدن ناراحتی‌های فوق می‌شود.

نشر علمی پزشکی

به عنوان یک نویسنده علمی و پزشکی، می‌خواهم با ارائه مطالبی که بر اساس پژوهش‌های روز و رویکردهای معتبر تهیه شده‌اند، به شما در درک بهتر و مدیریت بهتر سلامتی کمک کنم.