خسرو خورشیدی با اشاره به ساخت فیلم مستند و کتاب هایی که توسط افراد مختلف در رابطه با زندگی او ساخته و پرداخته شده است تاکید کرد: رسما اعلام می کنم هیچ فیلم و کتابی از زندگی اینجانب که امضا دستخط و اعلام رضایت مکتوب اینجانب را به عنوان مجوز ندارد حق انتشار و پخش ندارد.
به گزارش سرخط نیوز به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت صبح چهارشنبه ۲۱ آذرماه سیدعباس عظیمی مدیرعامل این موسسه با استاد خسرو خورشیدی طراح صحنه مجسمه ساز و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت در منزل این هنرمند نامی و بین المللی دیدار کرد.
در این دیدار عظیمی ضمن پاسخگویی به سوالات و موضوعات مرتبط با موسسه درخصوص تحولات وزارتخانه و با یادآوری خاطرات دوران عضویت این هنرمند بزرگ با اهدای تندیس موسسه با امضای مشترک دکتر نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل موسسه در فضایی صمیمی از این هنرمند پیشکسوت تجلیل کرد.
این هنرمند پیشکسوت کشور که نشان شوالیه ایتالیا را در افتخارات پر شمار خود دارد خاطراتی از چگونگی دریافت این نشان و دوران پر فراز و نشیب زندگی هنری خود تعریف کرد.
خسرو خورشیدی که ۹۳ سال از عمرش می گذرد در این دیدار اثر جدید خود را که در حال خلق آن بود به مدیرعامل موسسه نشان داد.
خورشیدی با اشاره به ساخت فیلم مستند و کتاب هایی که توسط افراد مختلف درباره زندگی او ساخته و پرداخته شده است تاکید کرد: رسما اعلام می کنم هیچ فیلم و کتابی از زندگی اینجانب که امضا دستخط و اعلام رضایت مکتوب اینجانب را به عنوان مجوز ندارد حق انتشار و پخش نداشته و مسئولیت موضوع در نبودن اینجانب بر عهده شخص آقای عظیمی در موسسه هنرمندان پیشکسوت می باشد و در صورت انتشار دچار تخلف قانونی شده است که موسسه هنرمندان پیشکسوت به صورت قانونی باید با آن برخورد کند.
خسرو خورشیدی متولد ۵ آذر ۱۳۱۱ در همدان پدرش میرزا شفیع از نخستین فارغ التحصیلان مدرسه عالی دارالفنون در دوره قاجار بوده است.
پنجم آذر ماه (روز تولد خسرو خورشیدی) را روز طراحی صحنه نام نهادند. او استاد پیشکسوت طراحی صحنه است و سال ۲۰۱۴ نشان شوالیه ایتالیا را دریافت کرد.
وی پس از انجام تحصیلات عالیه در آکادمی شبانه سنت جاکامو در رشته های معماری و ترمیم و بازسازی خانه های قدیمی با حفظ بافت اصلی و برای کسب تجارب بیشتر در زمینه های تحصیلی خود به کارآموزی و دستیاری در سینما تئاتر و تلویزیون و اپراهای ایتالیایی و نزد معماران و طراحان و کارگران به نامِ علم و هنر ایتالیا مشغول شد و تجربیات خوب و ارزنده ای در این زمینه به دست آورد.
خورشیدی سرانجام با اندوخته علمی و هنری بسیار ارزنده به ایران مراجعت کرد و از بدو ورود در دانشکده هنرهای دراماتیک تهران از سال تحصیلی ۴۹-۱۳۴۸ به تدریس مشغول شد و همچنین مدیریت گروه این رشته تحصیلی را برعهده داشت و می توان گفت ایشان از پایه گذاران این رشته تحصیلی دانشگاهی در ایران می باشد.
خورشیدی در سال ۵۸-۱۳۵۷ به دعوت اپرای متروپولیتن نیویورک و جهت مطالعات دانشگاهی به آمریکا رفت و در اپرای متروپولیتن نیویورک و کندی سنتر و دیگر مراکز هنری نیویورک و واشنگتن در کنار بزرگان اپرای نیویورک مانند مینگ چولی دیوید راپا استانلی کامپیلو و دیگر بزرگان و معماران آن دیار به همکاری پرداخت.
انتهای پیام