دهکدههای فناوری و نوآوری کشاورزی به عدد ۱۰۰۰ خواهد رسید
در گفتوگو با آنا اعلام شد؛
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت:در حال حاضر حدود ۶۰۰ شرکت دانشبنیان فعال در بخش کشاورزی داریم و در تلاش هستیم تا دهکدههای فناوری را به سایر استانها گسترش دهیم و تعداد شرکتهای دانشبنیان دخیل در بخش کشاورزی را به هزار شرکت افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرورت یک نگاه فعال و آینده ساز حرکت برپایه مدیریت چشم انداز است که برشناخت وضع موجود و عوامل آن تحلیل محیط ملی و بین المللی و سرانجام ترسیم چشم انداز مطلوب متکی است.
با این حساب یکی از پیش نیازهای رشد و توسعه کشور توسعه بخش کشاورزی است و چنانچه در ترسیم اهداف اجرایی و عملیاتی از سوی متولیان چنین باوری بوجود نیاید امکان تحقق توسعه همه جانبه اقتصادی اجتماعی فرهنگی بوجود نخواهد آمد.
از این رو آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی در حالی ابلاغ شده که تکیه بیشتر بر اماکن کاری کشاورزی مانند مزارع، گلخانهها، حوضچههای شیلاتی، پایلوت ها، کارگاهها، آزمایشگاهها و اتاقهای رشد بجای دفاتر کاری، استفاده شود و برای ارایه خدمات به منظور رشد واحدها، از ظرفیت پیمان مشارکت با واحد فناور استفاده شود.
تمرکز ما بر بحث آموزش و ترویج کشاورزی است
در همین رابطه سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر تلاشهای انجام شده بر تقویت ارتباط مستقیم با کشاورزان گفت: همچنین تقویمی برای مراجعه کارشناسان به مراکز دهستانها برای آموزش کشاورزان تبیین شده است و تمرکز ما بر بحث آموزش و ترویج کشاورزی است و سابق بر این نیز این موضوع نیز کارشناسان ما به کشاورزان مراجعه میکرده اند.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد: ما در حدود ۶۰۰ شرکت دانشبنیان فعال در بخش کشاورزی داریم و در تلاش هستیم با کمک معاونت علمی ریاست جمهوری این مورد را توسعه دهیم. همچنین در تلاش هستیم تا دهکدههای فناوری را به سایر استانها گسترش دهیم و تعداد شرکتهای دانش بنیان دخیل در بخش کشاورزی را به هزار شرکت افزایش دهیم.