شناسایی قارچ ها به روش های مختلف

شناسایی قارچ ها به روش های مختلف شناسایی قارچ‌ها به روش‌های مختلف

راهکار شناسایی قارچ ها به روش های مختلف در کتاب «قارچ شناسی» تألیف دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تشریح شده است.

به گزارش خبرنگار آنا کتاب قارچ شناسی توسط دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نام های محمدرضا قدرتی علی طاهری داود وطن خواه هادی حسین پور محمدمهدی رحیم پور و مهیار توکلی به چاپ رسید.

در خلاصه این کتاب آمده است: قارچ ها در محیط های مختلفی ازجمله آب هوا خاک و حتی در بعضی از بافت های موجودات پستاندار نیز یافت می شوند و نقش زیادی در بیوشیمیایی زیستی و حتی اکولوژی دارند. برای شناخت میکروارگانیسم ها ابزار ها و تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. از روش های میکروسکوپی تا تکنیک های مولکولی مانند PCR و سکوئنسینگ ژنوم همه به منظور شناسایی و تحلیل گونه ها و ویژگی های آنها به کار می روند.

در ادامه آمده است: در زمینه شناسایی قارچ ها هم از روش های مختلف کشت و رنگ آمیزی استفاده شده که برای روش کشت می توان به نوترینت آگار واترآگار و کشت های دیگر اشاره کرد و درباره رنگ آمیزی نیز از روش های لاکتوفنل متیلن بلو و روش های دیگر استفاده می شود.

هدف از تألیف این کتاب آگاه سازی و آشنایی جامعه انسانی با میکروارگانیسم ها به ویژه قارچ ها که به عنوان جزء جدانشدنی از زندگی شناخته می شود است. امیدواریم با تألیف این کتاب گام کوچک و مهمی را در راه هدف خود که بالا بردن سطح اطلاعات عمومی مردم درباره آشنایی با قارچ هاست برداشته شود.

کتاب قارچ شناسی توسط انتشارات محقق اردبیلی به چاپ رسیده و به قیمت یک میلیون ریال در این انتشارات در دسترس علاقه مندان است.

خروج از نسخه موبایل