چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟

سبزی | سبزیجات | میوه

چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟
آفتاب نیوز :

میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج کدو حلوایی گوجه فرنگی زردآلو آلو طالبی موز انبه و لبو اکیداً توصیه می شود.

این میوه ها و سبزی ها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود) هستند که به بدن کمک می کند تا اثرات مضر ناشی از ریزگرد ها کاهش یابد.

همچنین شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب ویتامین A هستند.