خسروپناه: اولویت‌های اقتصادی ‌و عمرانی نباید سبب غفلت از حوزه فرهنگ شود

خسروپناه: اولویت‌های اقتصادی ‌و عمرانی نباید سبب غفلت از حوزه فرهنگ شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در برخی از حوزه‌های اقتصادی و عمرانی بودجه‌های زیادی صرف می‌شود که البته ضرورت هم دارد، تاکید کرد: اولویت این حوزه‌ها نباید باعث شود که حوزه فرهنگ مغفول بماند.

به گزارش سرخط نیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه به همراه فعالان و فرهیختگان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از جمله حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی با حضور در سازمان برنامه و بودجه با داود منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفتگو کردند.

وی در این نشست با بیان اینکه بر مبنای تأکیدات مقام معظم رهبری، شورای عالی انقلاب فرهنگی به قرارگاه علم و فرهنگ تبدیل شده است، اظهار کرد: در همین راستا دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در یک سال گذشته با جمع قابل توجهی از فعالان مردمی حوزه فرهنگ ارتباط خوبی برقرار کرده است که جمعی از ایشان در این جلسه حضور دارند و شورای عالی انقلاب فرهنگی همان‌گونه که نسبت به دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی رویکرد قرارگاهی دارد؛ باید نسبت به تشکل‌های مردمی نیز رویکرد قرارگاهی داشته باشد، بنابراین پیشنهاد می‌شود تشکل‌های مردمی با تدبیر و برنامه‌ریزی و ناظر به محدودیت‌های موجود در کشور طرح‌های مورد نظر خود را به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهند تا این طرح‌ها در این شورا بررسی شود.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوره جدید فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: در این دوره در موضوعات متنوع مکاتبات متعددی با مقام معظم رهبری صورت گرفته و معظم‌له همواره به این مکاتبات پاسخ داده‌اند که نشان از اعتماد و توجه ایشان به شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ظرفیت عظیم مردمی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و قرآنی، ادامه داد: فعالان مردمی باید برای ریل‌گذاری فرهنگ مردم‌نهاد تلاش کنند و حاکمیت نیز در این زمینه باید به نهادهای مردمی کمک کند چراکه توجه به حلقه‌های میانی همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است و فعالیت‌های عظیم فرهنگی در کشور همواره با پشتوانه‌های بزرگ مردمی رقم خورده است که در این زمینه بخش‌های دولتی و حاکمیتی نیز باید حداقل حمایت از این فعالیت‌ها را داشته باشند.

وی در خاتمه بیان کرد: در برخی از حوزه‌های اقتصادی و عمرانی بودجه‌های زیادی صرف می‌شود که البته ضرورت هم دارد اما اولویت این حوزه‌ها نباید باعث شود که حوزه فرهنگ مغفول بماند. در سال گذشته برخی کارهای فرهنگی که برای نوجوانان و جوانان در کشور با حداقل امکانات و بازدهی بسیار بالا توسط گروه‌های مردمی رقم خورد که سازمان‌های دولتی و حاکمیتی نمی‌توانند با بودجه‌های بالا انجام دهند و باید این فعالیت‌های فرهنگی مردمی مورد حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام