علائم خرابی ال سی دی گوشی

محتوای این خبر مخفی

علائم سوختن ال سی دی گوشی چیست؟

ال سی دی گوشی های هوشمند یکی از حساس ترین قطعات آنهاست و معمولا بیش از هر بخش دیگری احتمال خرابی آن وجود دارد. خرابی های ال سی دی را می توان بر اساس علائم سوختن ال سی دی گوشی متوجه شد و از همه مهمتر اینکه معمولا این خرابی ها به دلایل مختلفی نیز اتفاق می افتند.

اگر ال سی دی گوشی بسوزد چه کنیم | تعمیر ال سی دی سوخته گوشی سامسونگ | تغییر رنگ ال سی دی گوشی

به نقل از بهترین مجمع آموزش فنی و حرفه ای در مواردی می توان با دنبال کردن نشانه های سوختن ال سی دی گوشی از خرابی کامل آن جلوگیری کرد. اما این امکان وجود ندارد و با سوختن ال سی دی ناچار به تعویض آن خواهید بود. حتی گاهی این نشانه ها حاکی از آن است که زمان تعویض ال سی دی گوشی فرا رسیده یا نزدیک است. در ادامه با علائم سوختن ال سی دی گوشی و دلایل آن بیشتر آشنا می شویم.

رایج ترین علائم سوختن ال سی دی گوشی

رایج ترین نشانه هایی که خبر از سوختن یا خرابی ال سی دی موبایل به نقل از اساتید بهترین آمورشگاه تعمیرات موبایل می دهند عبارتند از:

از کار افتادن تاچ

در آموزشگاه تعمیرات برد فنی پویان یکی از اصلی ترین نشانه های سوختن ال سی دی گوشی از کار افتادن تاچ یا قابلیت لمسی آن است. معمولا به دنبال ضربه خوردن گوشی یا بروز یک سری مشکلات سخت افزاری یا حتی نرم افزاری ممکن است تاچ به تدریج کند شده و در عملکرد آن اختلالاتی به وجود بیاید. بعد از بروز تاخیر در پاسخ گویی قابلیت تاچ، معمولا این ویژگی به تدریج از کار می افتد و در نهایت دیگر پاسخی به دستورات لمسی نمی دهد.

در مواردی که تاچ کند شده یا کمی با اختلال مواجه شده است، به کاربران توصیه می شود که یک بار  تا مطمئن شوند که ایراد کار سخت افزاری است و قطعا ال سی دی خراب است تا بر این اساس برای تعمیر و تعویض ال سی دی تصمیم گیری شود.

روشن نشدن صفحه نمایش گوشی

یکی دیگر از علائم سوختن ال سی دی گوشی، روشن نشدن صفحه است. معمولا در این حالت نمایشگر تاریک می ماند و روشن نمی شود. روشن نشدن صفحه نمایش گوشی می تواند به دلایل مختلفی باشد و حتی خرابی های برد و پاور یا مشکلات باتری و مدارها نیز می توانند موجب بروز این مشکل شوند.

با این حال این خرابی می تواند یکی از دلایل و نشانه های سوختن ال سی دی گوشی نیز باشد. تشخیص این مهم بر عهده یک مرکز تعمیرات تخصصی معتبر است تا در آنجا با عیب یابی گوشی دلیل بروز آن را تشخیص دهند. در این زمینه مرکز سخت افزار ایران می تواند به کاربران در تشخیص مشکل و رفع آن کمک کند.

سیاه شدن بخشی از صفحه نمایش

یکی دیگر از علائم سوختن ال سی دی گوشی، سیاه شدن بخشی از صفحه است. در این حالت بخشی از تصویر نمایش داده نمی شود و رنگ صفحه در آن بخش ها سیاه است. این سیاه شدن می تواند در هر قسمتی باشد و معمولا به تدریج نیز گسترش می یابد و به سایر بخش های صفحه نمایش می رسد. در نتیجه معمولا با مشاهده این حالت باید هر چه سریع تر با مراجعه به یک مرکز تعمیرات تخصصی، تاچ و ال سی دی را تعمیر یا تعویض کرد.

پرش تصویر در صفحه نمایش گوشی

از دیگر علائم سوختن ال سی دی گوشی می توان به مشکلات تصویر و نمایش آن اشاره کرد. در این حالت معمولا تصویر نمایش داده شده در صفحه دائما می پرد یا این که سوسو می زند. سوسو زدن صفحه نمایش یا پرش تصویر می توانند از نشانه های مهم خرابی و سوختن ال سی دی گوشی باشند.

در برخی مواقع این مشکل در حدی نیست که در کارکرد گوشی اختلالی به وجود بیاورد و به همین دلیل هم شاید کاربران زیاد آن را جدی نگیرند. اما در صورت عدم مراجعه به موقع به یک مرکز تعمیرات تخصصی موبایل، به تدریج این مشکل بیشتر شده و نهایتا به سوختن ال سی دی گوشی می انجامد.

ترک و شکستگی روی صفحه نمایش

رایج ترین و واضح ترین نشانه خرابی ال سی دی، وجود ترک و شکستگی روی صفحه نمایش است. در صورتی که گلس گوشی شکسته باشد، ال سی دی معمولا سالم است و مشکلی ندارد. اما در مواردی که آسیب جدی تر است و ال سی دی نیز شکسته است، این شکستگی می تواند جزو مهم ترین علائم سوختن ال سی دی گوشی باشد و سریعا باید برای تعمیر و تعویض آن اقدام کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود از مقاله کمک بگیرید.

ظاهر شدن هاله های رنگی یا خطوط سیاه و سفید روی صفحه نمایش گوشی

در برخی مواقع روی نمایشگر گوشی یک سری خطوط افقی و عمودی ظاهر می شوند یا این که یک سری هاله های رنگی غیر معمول در بخش های مختلف صفحه نمایش به وجود می آید. در نتیجه می توان یکی دیگر از علائم سوختن ال سی دی گوشی را همین خطوط رنگی یا سیاه و سفید و هاله های رنگی ظاهر شده روی صفحه نمایش گوشی در نظر گرفت.

بنفش شدن قسمتی از صفحه نمایش گوشی

از دیگر علائم سوختن ال سی دی گوشی، بنفش شدن بخشی از صفحه نمایش است. معمولا این مشکل به دنبال پیکسل سوختگی یا خرابی پیکسل ها از داخل به وجود می آید و دلیل عمده آن هم آسیب های فیزیکی به نمایشگر است. معمولا به دنبال وارد شدن فشار بیش از حد به صفحه نمایش، بخشی از نمایشگر به دنبال آسیبی که به ال سی دی وارد شده است به رنگ بنفش در می آید.

راه حل های جلوگیری از خرابی ال سی دی گوشی

علائم سوختن ال سی دی گوشی همگی معمولا به دنبال یک آسیب یا استفاده نادرست ظاهر می شوند. در نتیجه اگر بتوان تا حد ممکن از وارد شدن آسیب های معمول مانند زمین خوردن یا آب خوردگی گوشی جلوگیری کرد، می توان نیاز به تعمیر و تعویض ال سی دی را نیز به تعویض انداخت.

استفاده از گلس محکم و با کیفیت روی ال سی دی، استفاده از قاب مناسب برای دستگاه، استفاده از شارژرهای اصلی برای گوشی و دقت در کار با گوشی می تواند ریسک آسیب به ال سی دی را کاهش دهد. از طرفی هم اگر به تعمیر یا تعویض ال سی دی یا سایر تعمیرات تخصصی گوشی نیاز بود بهتر است برای تعمیر انواع موبایل مورد نظر حتما به یک مرکز تعمیراتی معتبر مراجعه کنید تا ریسک های جانبی، سلامت ال سی دی گوشی را تهدید نکند.

دلایل سوختن ال سی دی گوشی

به صورت کلی هر عاملی که بتواند به ال سی دی گوشی آسیب یا ضربه ای وارد کند، می تواند موجب خرابی ال سی دی شده و علائم سوختن ال سی دی گوشی را ظاهر کند. از این رو معمولا رایج ترین دلایل خرابی ال سی دی گوشی را می توان موارد زیر در نظر گرفت:

  • وارد شدن آسیب های فیزیکی به صفحه از جمله ضربه و فشارهای شدید به دستگاه:

مواردی مانند زمین خوردن گوشی، وارد آمدن یک فشار خارجی شدید به نمایشگر و … می تواند به شدت به ال سی دی آسیب برساند.

  • آبخوردگی و نفوذ رطوبت به گوشی:

مورد مهم بعدی نفوذ آب و رطوبت است که این عوامل به شدت می توانند به ال سی دی آسیب برسانند و موجب خرابی و حتی سوختن آن شوند.

  • استهلاک قطعات داخلی گوشی:

برخی مواقع علائم سوختن ال سی دی گوشی در حالی بروز می کنند که هیچ گونه آسیب به خصوصی به دستگاه وارد نشده است و تنها به دنبال استفاده طولانی مدت از دستگاه و استهلاک قطعات داخلی، مشکلاتی در ال سی دی به وجود می آید.

  • خرابی برد گوشی:

در صورتی که در برد گوشی نیز یک سری مشکلات مرتبط با ال سی دی به وجود آمده باشد، این مشکلات با نشانه هایی در ال سی دی نمایان می شوند.

نشانه ها و علائم مختلفی ممکن است پیش از خراب شدن یا بعد از خرابی این قطعه به وجود آیند که با توجه به این نشانه ها شما می‌توانید بهتر تشخیص دهید زمان تعویض ال سی دی آیفونتان فرا رسیده یا خیر! در این مطلب می‌خواهیم به معرفی نشانه های خرابی و دیگر گوشی های موبایل بپردازیم. با همراه باشید.

مقدمه

خرابی و دیگر گوشی های موبایل هر روز منجر می‌شود که کاربران زیادی به تعمیرکاران موبایل مراجعه کرده و از آن ها کمک بخواهند. خراب شدن ال سی دی و تاچ گوشی می‌تواند بنا به دلایل مختلفی رخ دهد اما در اغلب مواقع این مسئله ناشی از افتادن از دست کاربر و زمین خوردن آن خواهد بود. متاسفانه تاچ ال سی دی آیفون ها و دیگر گوشی های موبایل به شدت در برابر ضربه حساس بوده و شکننده عمل می‌کند، به همین دلیل در 90 درصد مواقع افتادن از دست شما می‌تواند منجر به آسیب دیدن تاچ و ال سی دی گوشی شود.

اما به نظر شما نشانه های خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل کدامند؟ به بیان دیگر چه نشانه ها و علائمی می‌توانند نشان دهند که خراب شده و نیاز به تعمیر یا تعویض دارد؟ در برخی شرایط ممکن است این علائم حتی قبل از وارد شدن ضربه به گوشی و به صورت خودکار در دستگاه به وجود آیند و به نوعی از احتمال خرابی ال سی دی آیفون در آینده نزدیک خبر دهند. در ادامه این مطلب می‌خواهیم دقیق تر و جامع تر در رابطه با نشانه های خرابی و دیگر اسمارتفون ها صحبت کنیم. بنابراین با موبایل کمک همراه باشید.

اصلی ترین دلایل خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی ها

پیش از اینکه در رابطه با نشانه های خراب شدن تاچ ال سی دی گوشی های موبایل و آیفون ها صحبت کنیم بهتر است مروری بر اصلی ترین دلایل یا عواملی داشته باشیم که می‌توانند منجر به بروز این مشکل می‌شوند. به طور عمده سه عامل و شرایط مختلف اصلی هستند که در خراب شدن تاچ ال سی دی گوشی های موبایل نقش عمده‎ای دارند. این سه عامل و دلیل به شرح زیر خواهند بود:

  • ضربه و فشار: به جرئت می‌گوییم که ضربه و فشار اصلی ترین عامل و دلیل خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل است. تقریبا در 80 درصد مواقعی که ال سی دی گوشی کاربران خراب می‌شود، دلیل آن با ضربه یا فشاری که به دستگاه وارد شده ارتباط دارد. دقت داشته باشید که منظور از فشار، نیروی فشاری خارجی است. در این بین افتادن گوشی از دست کاربران نقش بسیار پر رنگی دارد و در خیلی از مواقع دیده شده که این موضوع منجر به خراب شدن ال سی دی و تاچ آیفون ها و دیگر اسمارتفون ها می‌شود.
  • نفوذ مایعات به داخل گوشی: آب خوردگی و نفوذ مایعات به داخل گوشی هم یکی از اصلی ترین عواملی است که در خراب شدن ال سی دی یا دیگر قطعات گوشی نقش دارد. اگر به خاطر داشته باشید پیش از این در مقاله ““ به طور کامل در مورد روش های نجات دادن آیفونی که تحت تماس با آب قرار گرفته صحبت کردیم. برای جلوگیری از بروز این مشکل در گوشی خود هیچوقت با دست خیس از آن استفاده نکنید و دستگاه را در تماس با مایعات قرار ندهید.
  • گذر زمان (خرابی خود به خود): در خیلی از مواقع هم دیده شده که واقعا دلیل و عامل مشخصی برای خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی ها وجود ندارد و این قطعه به طور خودکار در گوشی می‌سوزد یا دچار اختلال عملکرد می‌شود. در اینگونه مواقع اگر گوشی شما گارانتی داشته باشد می‌توانید با مراجعه به نمایندگی های رسمی شرکت ارائه دهنده سرویس گارانتی خود، گوشی را بدون نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای تعمیر کنید. برای آشنایی بیشتر با گارانتی موبایل توصیه می‌کنیم مقاله ““ را مطالعه نمایید.

سه مورد فوق اصلی ترین دلایل و عواملی هستند که منجر به خراب شدن می‌شوند. به عنوان یکی از مراجعی که سال هاست سرویس تعمیرات آیفون و موبایل را ارائه می‌کنیم به جرئت مدعی می‌شویم که در 90 درصد مواقع خود کاربر و اقداماتی که وی انجام داده در خرابی ال سی دی آیفون یا گوشی اندرویدی وی موثر است و فقط در مواقع نادر خرابی LCD با گذر زمان و خود به خود رخ می‌دهد.

چگونه از خراب شدن LCD گوشی خود جلوگیری کنیم؟

با توجه به توضیحاتی که در بخش فوق ارائه کردیم مشخص است که برای جلوگیری از خراب شدن باید از آن مراقبت نمایید. برای مراقبت کردن از روش های مختلفی وجود دارند که می‌توان از آن ها استفاده کرد. برخی از اصلی ترین روش هایی که می‌توانند در جلوگیری از خرابی و دیگر گوشی های موبایل تاثیرگذار باشند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • استفاده از گلس محافظ LCD: یک لایه پلاستیکی نازک است که به عنوان لوازم جانبی برای گوشی های موبایل عرضه شده و با نصب آن بر روی صفحه نمایش گوشی از بوجود آمدن خط و خش بر روی آن جلوگیری می‌شود. استفاده از این گلس می‌تواند در جلوگیری از خرابی ال سی دی گوشی تاثیرگذار باشد چون در برخی شرایط این گلس بخشی از نیرو و انرژی ضربه‌ای وارد بر دستگاه را مستهلک می‌کند و منجر به کاهش نیروی مخرب وارد بر ال سی دی خواهد شد.
  • استفاده از گارد محافظ گوشی: گارد های مختلفی که اصطلاحا به آن ها گارد ژله‌ای گفته می‌شود هم در جلوگیری از خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل موثر عمل می‌کنند. این گاردها در شرایطی که گوشی از دست شما بیفتد و نیرویی به آن وارد شود، بخشی از نیروی واردشده را دریافت و خنثی خواهند کرد و منجر به کاهش شدت نیروی مخربی می‌شوند که به وارد خواهد شد. بدین ترتیب استفاده از گارد هم می‌تواند در جلوگیری از خرابی و دیگر گوشی های موبایل موثر واقع شود.
  • دقت در مراقبت از گوشی: موثرترین عاملی که با توجه به آن می‌توانید ریسک خراب شدن LCD گوشی خود را به حداقل برسانید مسئله مراقبت از دستگاه است. سعی کنید همیشه مراقب گوشی خود باشید و از وارد شدن ضربه یا نیروهای مخرب به آن جلوگیری نمایید. هیچوقت در محیط های شلوغ گوشی خود را در دست نگیرید چون ممکن است هر لحظه گوشی از دستتان به زمین بخورد و شک نداشته باشید در این حالت دستگاه ضربه خواهد دید و ممکن است معیوب شود.
  • عدم استفاده از گوشی با دست خیس: بدون تردید همه شما می‌دانید که نباید گوشی های موبایل را در محیط های خیس مثل حمام، استخر و غیره مورد استفاده قرار دارد. ما به شما توصیه می‌کنیم که حتی با دست و انگشت خیس هم از گوشی استفاده نکنید. در خیلی از مواقع ممکن است نفوذ آب به داخل گوشی منجر به مختل شدن رویه عملکرد تاچ و ال سی دی یا حتی دیگر گوشی های موبایل شود. پس توجه به این مسئله هم می‌تواند یکی دیگر از روش های جلوگیری از خرابی و دیگر گوشی های موبایل باشد.

موارد فوق اصلی ترین مواردی هستند که با در نظر گرفتن آن ها می‌توانید تا حد زیادی از خرابی و دیگر اسمارتفون ها جلوگیری کنید. اما نشانه های خراب شدن LCD گوشی های موبایل شامل چه مواردی می‌شود؟

اگر ال سی دی گوشی بسوزد چه کنیم | تعمیر ال سی دی سوخته گوشی سامسونگ | تغییر رنگ ال سی دی گوشی

نشانه های خرابی ال سی دی آیفون و گوشی های دیگر

نشانه های مختلفی می‌توانند از خراب شدن شما خبر دهند. همیشه در نظر داشته باشید که به گونه‌ای است که اگر خراب شود یا اختلالی در عملکرد آن به وجود آید، کاربر خیلی زود متوجه آن خواهد شد چون عملا تمام تعامل کاربر با گوشی از طریق صفحه نمایش آن انجام می‌شود و کوچک ترین اختلال در این رویه قابل درک خواهد بود. موارد زیر اصلی ترین نشانه های خراب شدن ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل خواهند بود:

  • شکستگی روی صفحه نمایش: طبیعتا زمانی که روی صفحه نمایش گوشی شکستگی به وجود آید، این قطعه دچار مشکل شده و نیاز به تعمیر دارد. در اینجا بحث کمی پیچیده می‌شود و ممکن است به دو شیوه تعمیر LCD گوشی قابل انجام باشد. اگر در این شرایط آسیب ببینند ملزم به تعویض کامل تاچ ال سی دی می‌شود و اگر این دو قطعه سالم باشند و فقط گلس روی LCD آسیب ببیند، مشکل با تعویض گلس برطرف خواهد شد. برای آشنایی دقیق تر با تفاوت مابین این دو روش تعمیر ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل توصیه می‌کنیم یک مرتبه مقاله ““ را مطالعه کنید.
  • کار نکردن تاچ: کار نکردن تاچ گوشی یا بروز اختلال و تاخیر در عملکرد تاچ یکی از اصلی ترین نشانه های خرابی و گوشی های دیگر است. البته برای اینکه مطمئن شوید در این شرایط مشکل به وجود آمده با باگ های نرم افزاری ارتباط ندارد توصیه می‌کنیم یک بار گوشی را هارد ریست یا حتی فکتوری ریست کنید. اگر مشکل همچنان وجود داشت، مطمئن باشید تاچ یا دیجیتایزر مشکل پیدا کرده به زودی ملزم به تعویض کامل تاچ ال سی دی آیفون خواهید شد.
  • روشن نشدن صفحه نمایش: روشن نشدن صفحه نمایش گوشی همیشه مستقیما دلیلی مبنی بر خراب شدن نخواهد بود و در برخی شرایط می‌تواند ناشی از بروز اختلال در عملکرد قطعات برد و مدارهای آن، مدار پاور و شارژ، باتری و غیره باشد اما در خیلی از مواقع هم روشن نشدن صفحه ناشی ناشی از سوختن ال سی دی دستگاه بوده و در این حالت کاربر ملزم به تعویض کامل مجموعه تاچ ال سی دی می‌شود.
  • سیاه شدن بخشی از صفحه: سیاه شدن بخشی از صفحه نمایش نشان می‌دهد که این بخش از ال سی دی گوشی سوخته و نمی‌تواند محتوای لازم را ارائه کند. در اینگونه شرایط هم تنها راه حلی که پیش رویتان قرار می‌گیرد تعویض کامل تاچ ال سی دی خواهد بود. پس سیاه شدن صفحه نمایش را هم به عنوان یکی دیگر از نشانه ها و علایم خرابی ال سی دی آیفون و دیگر اسمارتفون ها به خاطر داشته باشید.
  • سو سو زدن صفحه نمایش: سو سو زدن صفحه نمایش عموما در رخ می‌دهد اما در گوشی های اپل و آیفون های این شرکت هم این مشکل دیده شده است. سو سو زدن صفحه نمایش ممکن است در عملکرد و استفاده شما از گوشی اختلالی ایجاد نکند اما یکی از اصلی ترین نشانه های خراب شدن ال سی دی خواهد بود. زمانی که این حالت در صفحه نمایش گوشی رخ می‌دهد ممکن است هر لحظه ال سی دی آن بسوزد، پس این مسئله را به عنوان یکی دیگر از نشانه های اصلی معیوب بودن ال سی دی گوشی در نظر بگیرید.
  • به وجود آمدن هاله یا خطوط رنگی روی صفحه نمایش: متاسفانه این مشکل هم در گوشی های شرکت سامسونگ خیلی رایج است. به موجب این پدیده روی صفحه نمایش گوشی هاله های رنگی عجیب یا خطوط رنگی ایجاد می‌شود که متاسفانه به هیچ عنوان قابل از بین بردن نیستند! تنها راه حلی که در این شرایط برای از بین بردن هاله یا خطوط رنگی نام برده شده پیش رویتان قرار می‌گیرد مربوط به تعویض کامل تاچ ال سی دی می‌شود.
  • عملکرد نادرست تاچ: اگر تاچ گوشی عملکرد درستی ندارد و دستورات لمسی شما را به درستی اجرا نمی‌کند احتمالا لایه مربوط به حسگر فشار مجموعه دچار مشکل شده و به طور دقیق نمی‌تواند محل انگشت شما را تشخیص دهد. بنابراین این موضوع هم از دیگر نشانه های خرابی ال سی دی آیفون و دیگر گوشی های موبایل است که متاسفانه فقط با تعویض کامل تاچ ال سی دی گوشی قابل رفع خواهد بود.

موارد فوق اصلی ترین علائم و نشانه های خرابی و دیگر گوشی های موبایل هستند. اگر با این علائم رو به رو شدید مطمئن باشید که به زودی باید برای تعویض ال سی دی گوشی وارد عمل شوید و متاسفانه هزینه گزافی را هم صرف انجام این کار کنید. در ادامه بیشتر در مورد هزینه تعویض ال سی دی آیفون و روشی برای از بین بردن هزینه صحبت خواهید کرد.

چه عواملی باعث خراب شدن ال سی دی گوشی تلفن همراه می‌شود؟

حال که با نشانه های خراب شدن ال سی دی گوشی آشنا شدیم خوب است بدانیم چه عواملی باعث خرابی آن می‌شود. در ادامه به مواردی که باعث خرابی ال سی دی می‌شود می‌پردازیم.

ضربه و فشار شدید به گوشی

ضربه و فشار مهم‌ترین عاملی است که باعث خراب شدن ال سی دی گوشی می‌شود. در بیشتر مواقع برخورد یک جسم به صفحه نمایش و یا افتادن گوشی از دست شما می‌تواند باعث خرابی و یا حتی سوختن ال سی دی گوشی شما شود. البته گاهی اوقات این ضربات می‌تواند باعث آسیب دیدن بورد گوشی شود و علاوه بر اینکه اختلالاتی در صفحه نمایش شما بوجود می‌آورد، می‌تواند باعث بوجود آمدن اختلالاتی در برد شما شود و گوشی را با مشکلات متعددی رو به رو کند.

آبخوردگی و خیش شدن گوشی موبایل

آب خوردگی و نفوذ مایعات هم یکی از مهم‌ترین دلایل خرابی ال سی دی است. البته اگر گوشی شما در آب بیفتد می‌تواند علاوه بر صفحه نمایش، به دیگر قطعات داخلی تلفن همراه شما نیز آسیب وارد کند و باعث سوختن قطعات دیگر نیز بشود

چگونه از خراب شدن ال سی دی گوشی خود جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از خراب شدن و یا سوختن ال سی دی گوشی خود روش‌های کارسازی وجود دارد که لازم است آن‌ها را اجرا کنید و از گوشی خود محافظت کنید. معمولا خرید گلس برای صفحه نمایش امری ضروری است و به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از گلس‌های با کیفیت و با مقاومت بالا استفاده کنید تا از وارد شدن ضربه و یا آسیب به صفحه نمایش شما جلوگیری شود. همچنین علاوه بر گلس، می‌توانید از گارد و کاور نیز استفاده کنید و این عوامل نیز می‌تواند از آسیب دیدن صفحه نمایش شما جلوگیری کند.