برترین های کسب و کارعمومی

آیا دوربین مداربسته بدون برق کار می‌کند؟

به طور کلی دوربین‌های مداربسته نیازمند منبع تغذیه‌ای هستند تا برق مورد نیاز آنها را تأمین کند. بنابراین با قطع شدن برق معمولاً کار دوربین مداربسته متوقف می‌شود. البته در این میان استثناء هم وجود دارد و آن هم دوربین‌هایی که به صورت مستقیم از برق تغذیه نمی‌کنند. آیا دوربین مداربسته بدون برق کار می کند یا راه‌کاری برای دوربین مداربسته بدون برق شبکه وجود دارد؟ چگونه برق اضطراری دوربین مداربسته داشته باشیم تا به کار خود ادامه دهد؟ و سوالاتی مانند این را در این مطلب بررسی می‌کنیم.

  • راه کار برای دوربین مداربسته بدون برق
  • عمر مفید باتری دوربین مداربسته چقدر است؟
  • سوالات متداول

راه کار برای دوربین مداربسته بدون برق

گاهی ثبت و دریافت تصاویر در لحظه لحظه اهمیت زیادی دارد به این ترتیب باید سعی کرد تا مانعی برای تصویربرداری دوربین به وجود نیاید. یکی از این موانع قطع برق است. با در نظر گرفتن قطعی برق به هر دلیلی و یا وجود نوسانات در برخی از مناطق ممکن است بپرسید چه راه کاری برای این شرایط وجود دارد تا تصویربرداری متوقف نشود؟ یکی از راه کارها استفاده از دوربین های مداربسته ای است که برق آن ها مستقل از شبکه برق رسان تامین می شود. راه کار دیگر استفاده از دستگاه های پشتیبان جهت تامین برق اضطراری دوربین مداربسته در زمان قطعی برق است.

چگونه دوربین مداربسته بدون برق کار می‎‌کند:

  1.  استفاده از باتری های پشتیبان یا یو پی اس (UPS)
  2.  استفاده از منبع تغذیه برق اضطراری دوربین مداربسته
  3.  استفاده از دوربین مداربسته با باتری قابل شارژ
  4. استفاده از دوربین مداربسته خورشیدی
  1. استفاده از باتری های پشتیبان یا یو پی اس (UPS)

UPS ها در واقع سیستم های تغذیه الکترونیکی با اجزای مختلف هستند که وظیفه اصلی آن ها تامین بدون وقفه برق مورد نیاز است. این نوع سیستم در بین برق شبکه و مصرف کننده ها قرار می گیرد و علاوه بر تنظیم ولتاژ شبکه، از نفوذ اختلالات و نوسانات شبکه به تجهیزات حساس جلوگیری می کند. از مزیت های استفاده از UPS در سیستم مداربسته این است که نیازی به تعویض دوربین ها نیست. با این وجود در زمان قطع برق نیز دوربین ها بدون وقفه به کار خود ادامه خواهند داد.

لازم به ذکر است در این حالت با قطع سیم دوربین، دوربین از کار می افتد. با توجه به عمر باتری UPS، بعد از مدتی نیاز به تعویض باتری وجود خواهد داشت. در شرکت آیس پلاس و یا محیط های وسیع که تعداد دوربین های زیادی وجود دارد و همین طور قطع برق یک معضل برای ثبت تصاویر است، UPS یک گزینه مناسب است. تعویض دوربین ها و سیستم مداربسته هزینه بسیار گزافی را تحمیل آن شرکت یا سازمان می کند، بنابراین در شرایط مشابه استفاده از باتری پشتیبان یا یو پی اس بسیار کارآمد و موثر است.

Does the CCTV work without electricity?

  1. استفاده از منبع تغذیه برق اضطراری دوربین مداربسته

فرض کنید در منطقه ای با احتمال بالای قطعی برق روبرو هستید، در این شرایط هنگام خرید دوربین مداربسته باید این موضوع را در نظر بگیرید. قبل از خرید باید بدانید آیا دوربین مداربسته بدون برق کار می کند یا نه. فرض دیگر این است که بعد از خرید دوربین مداربسته متوجه قطعی برق منطقه شده اید و یا این مشکل به تازگی پیش آمده است در این حالت چه باید کرد.

در مواقعی که می خواهید هزینه تعویض دوربین را نداشته باشید و همچنین در صورت قطعی برق دوربین به کار خود ادامه دهد، استفاده از ژنراتور یا منبع تغذیه برق اضطراری دوربین مداربسته می تواند یک راه کار برای دوربین مداربسته بدون برق شبکه باشد.این راه کار مسائلی نیز با خود به همراه دارد از جمله این که با قطع سیم دوربین، دیگر دوربین کار نمی کند. معمولا صدا و دود ژنراتورها آزار دهنده است. در زمان قطعی برق، ژنراتورها با وقفه چند ثانیه ای وارد مدار می شوند. دراین حالت نیز دوربین مداربسته بدون برق کار می کند و برق آن توسط ژنراتور تامین می شود.

  1. استفاده از دوربین مداربسته با باتری قابل شارژ

این دوربین ها در صورت قطع برق تا مدت زمان مشخصی به کار خود ادامه می دهند و تا زمان اتمام شارژ باتری از کار نمی افتند. در این حالت نیروی باتری جایگزین نیروی برق برای سیستم دوربین مداربسته است. دوربین های مداربسته با باتری در مقایسه با نوع معمولی آنها گران تر هستند. علاوه بر مبلغی که برای خرید این دوربین ها هزینه می شود هزینه های جانبی مانند خرید مجدد باتری نیز وجود دارد.

از ویژگی های دوربین های با باتری که به صورت بی سیم هستند، طراحی زیبا و منحصر به فرد آنها است. دوربین های بی سیم از طریق تبدیل سیگنال های تصویر به سیگنال های رادیویی و یا با استفاده از تکنولوژی وای فای برای انتقال اطلاعات استفاده می کنند. باتری این نوع دوربین ها جدا می شود.

انواع باتری دوربین مداربسته قابل شارژ: به صورت کلی دوربین های مداربسته با باتری قابل شارژ را می توان به دو گروه تقسیم بندی کرد:

  • گروه اول: دوربین مداربسته ای که مانند گوشی همراه با برق به طور مستقیم شارژ می شود.
  • گروه دوم: دوربین مداربسته ای که باتری از آن جدا می شود و باید به طور مجزا آن را شارژ کرد.
  1. استفاده از دوربین مداربسته خورشیدی

محدودیتی که در دوربین مداربسته با باتری وجود دارد، در میزان شارژ باتری است. در دوربین مداربسته خورشیدی محدودیت شارژ باتری به گونه ای حل شده است. در دوربین مداربسته خورشیدی انرژی برق مورد نیاز دوربین با استفاده از پنل خورشیدی از طریق خورشید در باتری داخلی ذخیره می شود و در مواقعی که نور خورشید نیست استفاده می شود. این قابلیت برای محیط هایی که امکان کابل کشی برق دشوار است، مناسب است. به این ترتیب بدون نیاز به برق و سیم کشی از دوربین مداربسته برای نظارت می توانید استفاده کنید.

  • نحوه انتقال تصویر در دوربین مداربسته خورشیدی

خورشیدی برای انتقال تصویر به کابل نیازی ندارند. از طریق آنتن تعبیه شده و وای فای داخلی با مودم های وای فای ارتباط برقرار کرده و از طریق اینترنت تصاویر را ارسال می کنند. این انتقال تصاویر به هر نقطه ای که برای نظارت حضور دارید امکان پذیر است. همچنین برای مشاهده می توانید از تلفن همراه هم استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی به اینترنت نیز می توان در محیطی که دوربین نصب شده است با اتصال به مودم داخلی دوربین، تصاویر را دریافت کرد.

با توجه به راه کارهایی که تا کنون گفته شد حال می دانید چگونه دوربین مداربسته بدون برق کار می کند. البته از این راه کارها می توانید به صورت ترکیبی نیز استفاده کنید. به این ترتیب در صورت عدم کارایی هرکدام از آن ها دیگری به کمک ما خواهد آمد.برای مشاهده محصولات بیشتر و ارتباط با کارشناسان ما میتوانید به twitter ما سر بزنید و هر سوالی داشتید بپرسید ما همواره در کنار شما هستیم.

عمر مفید باتری دوربین مداربسته چقدر است؟

عمر مفید باتری به عواملی بستگی دارد که براساس آن ها، عمر باتری ممکن است از 2 تا 6 ماه متغیر باشد. از این موارد می توان به :

  • برند باتری دوربین مداربسته
  • نحوه استفاده از باتری
  • محیط بیرونی یا داخلی

اشاره کرد.

یک مثال در ارتباط با عمر باتری دوربین مداربسته:  با باتری قابل شارژ در محیط های پر ترافیک مستلزم شارژ باتری در فواصل زمانی کوتاه تری است. قیمت بالای این دوربین ها کاربردی بودن آن برای شما را نمی رساند بلکه اگر نوع کاربری شما نیازی به ثبت دائم تصاویر ندارد، می توانید از مدل های دیگر دوربین مداربسته بهره مند شوید که مقرون به صرفه تر باشد. با این وجود می توانید در کنار دوربین های مداربسته معمولی از پشتیبان UPS و یا منبع برق اضطراری دوربین مداربسته نیز استفاده کنید تا موضوع قطعی برق حل شود.

آیا برق قطع شود دوربین کار می کند؟

  • خیر، اگر دوربین مداربسته سیمی بوده و از طریق آداپتور و منبع تغذیه، برق آن تامین شود، بعد از قطع برق از کار می‌افتد.
  • بله، اگر دوربین از برق پشتیبان (باتری، یو پی اس، ژنراتور یا موتور برق) بهره‌مند باشد، دوربین بعد از قطع برق نیز به کار خود ادامه می‌دهد.

ذخیره سازی اطلاعات و تصاویر دریافتی: دوربین های مداربسته بی سیم عمدتا دارای یک یا دو عدد Micro SD یا حافظه جانبی می باشند که این کارت ها درونِ خود دوربین قرار می گیدر طی سالیان اخیر نصب سیستم های نظارتی در اماکن و فضاهای مختلف، با اهداف و انگیزه های مختلفی صورت گرفته است. محافظت از خانه، دارایی و اموالمان یکی از اولویت های ما در زندگی به شمار رفته که به صورتی مداوم در راستای ایجاد آن تلاش نموده ایم.

همچنین با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، راه حل هایی زیادی در جهت ایجاد امنیت در مقابل ما قرار گرفته است که از جمله آن ها می توان به نصب و بهره گیری از دوربین های مدار بسته اشاره کرد. یکی از مهم ترین وظایف ، نظارتی جامع و مستمر می باشد که کنترل و نظارت محیط را به خوبی در اختیار کاربر قرار می دهد. با این حال زمانی که بحث خرید دوربین مداربسته جهت ایجاد یک پروژه نظارتی به میان می آید .

با توجه به کارایی و موقعیتی که قرار است دوربین ها نصب و راه اندازی شوند، سوالات متداولی مطرح می شود که از جمله آن ها می توان به کارکرد دوربین مدار بسته در هنگام قطعی برق اشاره کرد. آیا دوربین مدار بسته بدون برق هم می تواند کار کند؟ در واقع این سوالی است که در این مقاله قصد داریم تا پاسخ آن را به شما بدهیم. همراه ما باشید.

اطلاعاتی مختصر از نحوه کارکرد دوربین مدار بسته

پیش از آن که به پاسخ سوال مطرح شده بپردازیم، لازم است بدانیم که دوربین مداربسته همانند سایر دستگاه های الکتریکی، برای کار کردن نیاز به یک منبع انرژی دارد. عموما دوربین های مداربسته جهت برقراری ارتباط از دو نوع کابل بهره می برند، که به واسطه یکی از آن ها به برق شهر متصل شده و انرژی (برق) خود را دریافت می کنند و به واسطه کابل دیگر که به سمت دستگاه ضبط تصویر هدایت می شود، امکان انتقال داده ها میسر می شود.

البته در اینجا ذکر این نکته بدیهی می باشد که در برخی از دوربین های آنالوگ توسط منبع تغذیه POC و در دوربین های تحت شبکه به واسطه منبع تغذیه POE، انتقال داده های تصویری و برق به صورت همزمان توسط یک کابل صورت می پذیرد. گفتنی است جهت این که و IP، بتواند تصاویر را به صورت درست ثبت و ضبط نماید، هم دستگاه ضبط کننده تصاویر آن ها و هم خود دوربین ها بایستی از انرژی برق بهره مند باشند. با قطع برق به هر دلایلی برقراری ارتباط دوربین مدار بسته با دستگاه های ضبط کننده تصویر و سرور از بین رفته و کارکرد دوربین به طور کامل مختل می شود.

منبع:

faz